Näin saat nopeasti näyttävyyttä sisustukseen

08.05.2017

Olet varmasti usein miettinyt sisustuslehtiä selatessasi, että miksi oma kotisi ei näytä tuolta? Vaikka kuinka pidät sisustuksesta ja satsaat siihen, silti se harvoin näyttää sisustuslehtien täydellisiltä kodeilta. Nyt paljastamme vinkit, joilla saat myös omaan kotiisi sisustuslehtien ihanien kotien tunnelmaa!

Vinkit ovat todella yksinkertaisia eivätkä vaadi suuria satsauksia, ainoastaan kokonaisuuden hallintaa! Lue vinkit ja kokeile sisustaa vinkkien perusteella esimerkiksi aluksi olohuone.

1.. » Lue lisää

Mitä ovat tämän vuoden sisustustrendit? Katso sisustusmessuilta poimittua

18.04.2017

Maailman suurimmilla sisustusmessuilla Milanossa keskityttiin taas entistä viihtyisämpiin ja kodikkaampiin koteihin. Milanon messuilta bongataan tuoreita sisustusideoita ja ennustetaan tulevia trendejä. Nykyään trendien saapumista ei tarvitse enää odotella vuosia, vaan trendit saapuvat Suomeenkin todella pian. Lue, mitä kaikkea tuleva vuosi tuo mahdollisesti sisustuskauppoihin ja kotien sisustukseen!

 

Milanoon suuntaavat tuhannet ja tuhannet sisustussuunnittelijat ympäri maailman. Suomesta messuilla oli haistelemassa.. » Lue lisää

Onko kotisi sisustettu hyggesti? Näillä vinkeillä tuot hyggeä kotiisi nopeasti

16.03.2017

Olet varmasti kuullut hyggestä? Tuosta tanskalaisten onnellisuustakuusta? Tanskalaisten hygge-asiantuntijoiden mukaan hyggeillä voi nimenomaan vain kotona ja siksi tietyt elementit sisustamisessa ovat äärimmäisen tärkeitä hyggeilyn kannalta. Tärkeimmät näistä on nopea ja helppo toteuttaa missä tahansa kodissa! Katso hygge-vinkit jutusta.

 

Hygge kiteyttää sisäänsä sen kaiken ihanan positiivisen, mitä suomalaisetkin ihan luonnostaan tekevät joka vuosi marraskuusta.. » Lue lisää

Suosittu sisustusbrändi Anno pelastettiin

06.02.2017

Moni on ehtinyt harmitella Anttilan konkurssin myötä kuolevaa ihanaa kotimaista sisustusmerkki Annoa. Nyt Annolle löytyi kuitenkin pelastaja: merkki ja siinä mukana olevat sisustustuotteet jäävät sellaisinaan olemaan ja niitä kehitetään uuden kotimaisen omistajan huomassa.

 

Kevyt, raikas ja skandinaavinen Anno on ollut kaikkea, mitä suomalaiset sisustajat rakastavat! Siinä on ollut hempeitä sävytä, skandinaavista yksinkertaisuutta, yksinkertaista mutta kodikasta designia ja raikkaita.. » Lue lisää

Sisusta siististi - tämä on sopiva tavaran määrä kotona

10.01.2017

Talvi on monelle aktiivisinta kodin sisustusaikaa. Samalla, kun verhot menee vaihtoon, tekee mieli myös karsia turhaa tavaraa ja siivota kaappeja järkevämpään moodiin. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse heittää pois, sillä kaikille ei konmari-villitys sovi ollenkaan. Katso vinkeistä, mistä tunnistat, onko kotonasi tasapaino tavaran määrässä vai onko aika heittää jotain pois.

 

Konmari-buumin myötä on alkanut tuntua siltä, että ainoa oikeanlainen, ihmisen hyvinvointia.. » Lue lisää

Mitä sisustustuotteita lahjaksi jouluna?

15.12.2016

Perinteisten joululahjojen antaminen on jäämässä selvästi muodista ystävien keskuudessa: jouluaattona avattavan lahjan sijaan onkin trendikästä viedä jotain pientä ja kivaa menessään jouluvierailulle, joulupuurolle, -kahville tai -glögille. Mutta mitä pientä silloin voisi ystävälle viedä?

 

Erilaiset pienet sisustustuotteet ja -esineet ovat aina kivoja yllätyksiä, melkein kuka tahansa nainen pitää pienistä kauniista esineistä. Eikä.. » Lue lisää

Rosoisuus on yksi ensi vuoden sisustustrendi - katso mitä muuta

14.11.2016

Ensi vuonna saa näkyä rosoa ja persoonallisia fiboja sisustuksessa, kaiken ei enää tarvi, eikä oikeastaan saakaan olla tiptop. Ensi vuoden sisustustrendeistä myös yhteisöllisyys, lepotilat ja luonnonmateriaalit ovat ylitse muiden. Ensi vuonna satsataan siihen, että kotona viihdytään ja rentoudutaan.

 

Koti pitäis olla paikka, jossa niin sanotusti ladataan akkuja. Monelle se on kuitenkin yksi suorittamisen kohde: täytyy olla kaunista ja siistiä, vuodenaikojen ja trendien mukaan vaihtuvat.. » Lue lisää

Persoonallisuus on tämän hetken sisustustrendi

13.10.2016

Tämän päivän sisustuksessa trendikkäintä on sisustaa rohkeasti koko omalla persoonallaan. Persoonattomat sisustuslehtikodit ovat menneen talven lumia, sillä nyt myös suomalaisissakin kodeissa saa näkyä ja räiskyä, niin ihmiset kuin värit! Anonyymius on vihdoin out!

 

Syksyn ja talven trendeistä on puhuttu paljon lehdissä ja sisustusblogeissa, suurimpia massatrendejä ennusteltu ja kuumimpia hittejä uumoiltu. Näissä ennusteissa on tietty kaava ja yleistrendi.. » Lue lisää

Habitare-messuilla kodikkuus oli sisustuksen a ja o

12.09.2016

Vihdoinkin kodikkuus ja yksilöllisyys ovat sisustuksessa muotia! Jokavuotisissa sisustuksen ykkösmessu Habitaressa saatiin tänä vuonna nähdä jo jotain ihan muuta kuin tunteettomina kiiltävää kromia, valkoisia seiniä ja kiiltävänvalkoisia kaapin ovia. Nyt koti saa kylpeä väreissä, saa olla täynnä tavaraa ja ennen kaikkea näyttää omistajaltaan!

Habitare-messut ovat vuosittain Helngin Messukeskuksessa sisustusuutuuksien esiinmarssi, johon jokainen sisustustoimittaja ja sisustusbloggaaja.. » Lue lisää

Katso opiskelijan sisustusniksit

22.08.2016

Syksyn tullen sisustetaan tuhansia ja taas tuhansia opiskelijakämppiä. Osalla on varaa satsata sisustukseen enemmän kuin toisille, mutta yleinen trendi on, että opiskelijatkin haluavat asua oman näköisessään ja kauniissa asunnossa, jota voivat kutsua kodikseen. Katso kolme vinkkiä opiskelijakämpän sisustukseen sopivan budjetin mukaisesti.

1. Vuokraa valmiiksi kalustettu kämppä.

Kaikkein edullisimmaksi tulee valmiiksi kalustettu asunto, jossa kaikki on valmiina. Kalustetun.. » Lue lisää

Näin asennat verhot oikein, katso vinkit

24.02.2015

Verhoilla on valtava merkitys huoneen sisustukseen, sen ilmapiiriin, henkeen ja valon määrään. Katso vinkit, kuinka asentaa verhot oikealle korkeudelle.

Verhojen kiinnityskohta määritellään sen mukaan, onko huone korkea vai matala, millaiset verhot ovat kyseessä ja paljonko valoa halutaan huoneeseen päästää. Savon Sanomat haastatteli sisustussuunnittelijaa ja kysyi selkeät vinkit verhonkiinnitysongelmaan, joka yleisesti koetaan hankalaksi sisustuksessa.

1. Korota huonetta verhoilla. Matalassa.. » Lue lisää