Room21

Room21

92.8
(9)
 • Paljon laadukkaita sisustusmerkkejä
 • Maksutavat: korttimaksu, lasku, osamaksu (Klarna-tili) ja verkkopankki
 • Toimitusaika 2-8 päivää
 • Toimitus: lähipostiin tai suoraan kotiovelle

  Kaipaako koti uutta ilmettä? Alkavatko mummon vanhat flanellipyyhkeet ja räsymatot kyllästyttää? Eikö kylpyhuoneen sisustuksen ja pyyhkeiden tulisi sopia yhteen? Mitä ostaa lahjaksi hääparille, kummilapselle tai ystävälle, joka muuttaa uuteen kotiin? Room21 tuo oivan ratkaisun kaikkiin näihin kysymyksiin. Ja mikä parasta, tämä ratkaisu tulee taatusti tyylillä!

  Room21.fi sisustusverkkokauppa on Ruotsissa perustettu yritys, joka on keskittynyt sisustus- ja designtuotteiden jälleenmyyntiin. Se on osa Royal Design Group AB:ta, ja nykyään Room21 onkin yksi Ruotsin johtavista sisustus- ja designtarvikkeiden jälleenmyyjistä. Royal Design Group AB omistaa myös saman tyylisen Royal Design verkkokaupan. Room21 toimii paitsi tavallisena yrityksenä ja myymälänä, niin myöskin jatkuvasti suosiotaan kasvattavana internetin verkkokauppana. Verkkomyymälöiden tarjonta on todella laaja, laadukas ja monipuolinen, aivan kuten tavallistenkin myymälöiden. Tarjolla on sama mielenkiintoinen ja laadukas valikoima tunnettujen huippunimien suunnittelemia designtuotteita kodin joka tarpeeseen. Room21:n tuotteet ovat tunnetusti laadukkaita ja ne on valmistettu markkinoiden parhaista materiaaleista. Room21 tekeekin yhteistyötä Euroopan johtavien huonekalu-, sisustustavara- ja valaisinvalmistajien kanssa, mikä takaa tuotteiden ehdottoman laadun sekä asiakastyytyväisyyden.

  Room21 tarjoaa kaiken, mitä näyttävä ja toimiva koti kaipaa

  Room21 verkkokaupasta voi ostaa kätevästi ja helposti kaiken tarvittavan kodin tarpeisiin ja tyylikkääseen sisustukseen. Laaja ja monipuolinen valikoima kattaa laadukkaita huonekaluja tunnetuilta suunnittelijoilta. Room21stä saadaan pöydät joka tarkoitukseen. Tarjolla on lisäksi ruokailuryhmät, sohvat (upeat kulma- ja divaanisohvat, rahit ja jakkarat), nojatuolit, baarijakkarat, tikkaat, istumatyynyt. Valikoimasta löytyvät myös monet muut huonekalut, jotka auttavat kauniin kodin luomisessa. Erilaisia sisustustarvikkeita on tarjolla lukematon määrä. Kotia voidaan koristaa eri tilaisuuksiin sopivaksi tai mukauttaa se kulloiseenkin vuodenaikaan. Löytyypä Room21:n upeasta valikoimasta jopa tuoksuja sekä tarvikkeita ihonhoitoon! Kylpyhuone voidaan uudistaa hetkessä Room21:n hienoilla, kylpyhuoneeseen tarkoitetuilla tarvikkeilla. Kauniit pyyhkeet piristävät kylpyhuonetta. Uusi hammasharjapidike ja siihen sopiva kaunis pyykkikori tekevät ihmeitä kylpyhuoneen ulkoasulle. Room 21 tarjoaa lamput ja valaisimet joka huoneeseen ja joka tunnelmaan. Kattolamput, seisovat lamput, pöytälamput ja jopa valaistus pihapiiriin hoituu Room21:n tyylikkäillä valaisimilla. Lamppuostoksilla on hyvä hankkia samalla myös tarvittavat johdot ja valonlähteet (LED, halogeeni tai koristava), sekä lampunvarjot. Nämä kaikki ovatkin helposti lisättävissä ostoskoriin tilauksen yhteydessä. Erilaisia kiinnostavia säilytysratkaisuja kotiin ja keittiöön on tarjolla todella paljon. Keittiötarvikkeet ovat muutenkin hyvin edustettuina Room21:n laajassa valikoimassa. Kaikki mahdollinen leivontaan, ruoanlaittoon, siivoukseen, säilytykseen ja kylpyhuoneeseen löytyy kattavasta sekä laadukkaasta Room21:n valikoimasta. Tyylillä laitettu ruoka kaipaa tietenkin tyylikkään kattauksen. Tämäkin onnistuu helposti tilaamalla Room21:n verkkokaupasta. Lasit, lautaset, kulhot, mukit, tarjoilutarvikkeet, tekstiilit, taulut, puutarhakalusteet – tarjolla on huippulaatuista designia joka hetkeen!

  Room21 verkkokaupasta

  Room21 on netissä toimiva, sisustustarvikkeiden myyntiin erikoistunut verkkokauppa. Se on kasvattanut suosiotaan jatkuvasti. Asiakkaiden kokemukset tuovat jatkuvasti hyvää palautetta ja kannustavat uusia asiakkaita kokeilemaan Room21:stä ostamista. Yrityksen liikeideana on tuoda sisustustarvikkeiden parasta laatua ja huonekaluja niin yksityishenkilöille kuin myös yrityksille. Huippunimien suunnittelemat tuotteet tulisivatkin olla kaikkien saatavilla.

  Room21:n valikoima uudistuu jatkuvasti, ja tällä hetkellä se kattaa jo yli 170 toinen toistaan tunnetumpaa tuotemerkkiä. Upeasta valikoimasta huonekaluja ja sisustustuotteita löytyy tunnettuja merkkejä, kuten Kartell, Alessi, Fatboy, Bruno Mathsson, Eva Solo, Skagerak Denmark, Moooi, Cult Design, Iittala ja Flos, Grythyttan Stålmöbler, String, Korbo, Ferm Living, Design House Stockholm, Orefors, Brafab ja monia muita.

  Room21 verkkokauppa tiivistetysti


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Sami Tuominen sanoo...1
  Aivan käsittämätön kauppa. Puolisoni tilasi täältä peilin. Postin noutopisteestä ilmoitettiin paketin saavuttua, että paketti on auki ja siinä oleva peili palasina. Tälläistä toimitusta on luonnollisesti turha noutaa, paketti palautui lähettäjälle. Room21 on kuitenkin vaatinut valokuvia lähetyksestä, että peili on todella rikki, sekä postimaksuja noutamattomasta lähetyksestä. En tiedä ollaanko room kaksykkösessä tyhmiä vai röyhkeitä, vaiko molempia. Todella huonoa asiakaspalvelua.
  25.03.2020 17:572020-03-25
  Anna sanoo...4
  Tuotteet perille, nopea toimitus
  04.08.2017 23:292017-08-04
  Sivu 1 / 1  (2 kommenttia)  RSS   Tämä sivu     RSS   Kaikki sivut

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun