RatiaShop

RatiaShop

24.5
(2)
 • Yli 150€ tilauksissa ilmainen toimitus

  Ratiashop-verkkokauppa on koonnut yhteen ostospaikkaan sisustusarkkitehti Ristomatti Ratian suunnittelemat tuotteet. Verkkokaupan tuotteet ovat myynnissä sekä kuluttajille että yrityksille. Ristomatti Ratia on tullut kaikille suomalaisille vuosien varrella tutuksi niin Marimekon ajoilta kuin sisustussuunnittelijanakin. Verkkokauppa tarjoaa ostajalle myös tuotteita, joita ei ole mahdollista hankkia muuta kautta.

  Ratian suunnittelemat esineet ja sisustustuotteet henkivät yksinkertaisen ja puhtaan designin vaatimusta. Esinemaailma edustaa puhdaslinjaisen skandinaavista suunnittelua. Vuosien mittaan Ratian suunnittelemista tuotteista on muodostunut jo elämäntapa, käsite ”Ratia Lifestyle”. Tämän tyylin tunnistaa sen rennosta eleganssista, raikkaista kuoseista ja omaperäisestä muotoilusta.

  Tutut klassikot ja uudistuvat valikoimat Ratiashop -verkkokaupasta

  Ratiashop-sisustuskaupan tuotteiden kirjo on valtava. Kokoelmissa on sisustustuotteiden lisäksi vaatteita niin naisille, miehille kuin lapsillekin samoin kuin kenkiä, laukkuja ja koruja. Ratian tuotteilla on mahdollista sisustaa vaikka koko koti tai kesämökki, huonekaluista aina kynttilöihin ja pihatuotteisiin saakka. Kokoelmien kantavina ominaisuuksina ovat laadukas muotoilu, raikas tunnelma ja rento eleganssi. Kaikki tuotteet henkivät samaa luonnonläheisyyttä ja saaristolaisuutta, joka Ratian mukaan toimii hänen inspiraationsa lähteenä. Värimaailma on valoisa, kuin Suomen kesäyöt ja luonto. Materiaaleissa on maanläheisyyttä, aitoa puuta, pellavaa, juuttia...

  Tuotteet ovat ihastuttavan ajattomia, kuitenkaan olematta vanhanaikaisia – kuin tuulahdus vanhoista hyvistä ajoista. Samalla raikas muotoilu ja väritys on tiiviisti nykyaikaa. Tuotteet sopivat mainiosti moderniin sisustukseen lasin, metallin tai muovin rinnalle. Yhdistelemällä luonnonmateriaaleja ja nykymuotoilua kodista muodostuu eloisa, kodikas ja omannäköinen kokonaisuus. Kesämökki puolestaan voi olla tyyliltään vanhanaikaisempi ja maalaisromanttisempi. Suomen suvessa ja valoisissa kesäöissä Saaristo-sarjan viehättävästi harmaantunut puu tai rouhea pellava ovat varmin valinta. Kesää voidaan jatkaa mielikuvien avulla. Vaikka lämpötila ulkona laskee uhkaavasti, on sisällä kodikasta lueskella lämpimän huovan alla, Heijastus-lyhdyn loisteessa.

  Mukaan mahtuu lukuisia klassikkoja, joista monet ovat edelleen tuotannossa. Saaristo-sarjan valkoiset tai kuluneen harmaat puuhuonekalut, kirstut ja sisustusesineet ovat jo erottamaton osa suomalaista kotia tai kesämökkiä. Sarja kokoaa yhteen sen, mikä kotimaisessa sisustuksessa on tärkeää: selkeys, raikkaus ja laatu. Netin sisustusblogeja selaamalla löytää lukuisia käyttötarkoituksia ja kokemuksia Ratian tuotteista erilaisissa ympäristöissä.

  Verkkokaupan tuotelistalla on mittaa, ja se kasvaa säännöllisesti uusilla tuotteilla. ”Ratia Lifestyle sopii heille, joille elämänilo ja laatu ovat tärkeitä.”

  Korkealaatuiset tuotteet kotiin, mökille tai lahjaksi – joustavilla maksu- ja toimitusvaihtoehdoilla

  Ratiashopin tuotteita on mahdollista hankkia netistä myös liike- ja henkilöstölahjoiksi. Ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun on mahdollista saada tarjous liikelahjoiksi sopivista tuotepaketeista ja niiden tarjouksista. Vinkki: ulkomaalaisille asiakkaille tai liikekumppaneille suomalaisille tuttu kotimainen muotoilu on eksoottista. Ratiashopin tuotteet herättävät varmasti myönteisiä mielipiteitä ja lahjat muistetaan pitkään.

  Maksuvaihtoehtoja on lukuisia, ja ne sopivat monenlaiseen rahatilanteeseen. Verkkokaupassa voi maksaa verkkopankin kautta, yleisimmillä luottokorteilla tai erilaisilla lasku- tai osamaksuvaihtoehdoilla. Suomen ulkopuolelta tehdyt tilaukset voi maksaa lisäksi PayPalin kautta. Netin alennuskoodisivustoilta, kuten alennuskoodeja.fi -sivulta, voi löytää alennuskoodin lisäporkkanaksi sisustustuotteiden hankintaan. Siis jos herkullisten esineiden selaaminen ei vielä herätä kodin uudistamis- ja sisustamishalua!

  Ratiashopin sisustusmaailman Ristomatti Ratian suunnittelemat tuotteet vaatteista huonekaluihin ovat suomalaisen muotoilun ja värimaailman ytimessä. Verkkokaupan kattavat valikoimat inspiroivat täydentämään kodin tai kesämökin sisustusta.

  Ristomatti Ratiashop yhteenveto
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun