Kalustekauppa

Kalustekauppa

43.8
(4)
 • Kotiinkuljetus riippumatta tavaramäärästä 29€
 • 20 vuoden kokemus huonekalukaupasta

  Verkossa toimiva Kalustekauppa.com auttaa huonekalujen hankinnassa kellon ympäri. Kalustekauppa.fi on huonekalukauppa ja sisustuskauppa netissä. Se tarjoaa kaikenlaista kivaa kotiin. Laaja tuotevalikoima sisältää ruokailuryhmät, ruokailupöydät, tuolit, baaripöydät ja -tuolit, jakkarat, yleistuolit, astiakaapit, vitriinit, kulmakaapit, sohvat, sohvakalustot, vuodesohvat, kulmasohvat, laverisohvat, säkkituolit, lepotuolit, keinutuolit, hyllystöt ja hyllyt, tv- tasot, sohvapöydät, apupöydät ja rottinkikalusteet. Liikkeestä löytyvät myös suositut sängyt, vaatekaapit, yöpöydät, patjat, joustinpatjat, jenkkisängyt, petauspatjat sekä lastenhuoneen omat tuotteet. Yritys tarjoaa kalusteet myös toimistoon sekä terassille tai pihamaalle. Tarjolla ovat myös verkkokaupan tarjoamat kalusteet kylpyhuoneeseen. Suomalaista laatua tarjoava kalustekauppa on varma valinta, kun halutaan panostaa suomalaiseen, taattuun laatuun maksamatta kuitenkaan liikoja. Jokaisen on syytä tulla tutustumaan verkkokaupan kattavaan valikoimaan ja oppia lisää huonekaluja myyvän kalustekaupan toiminnasta. Tuotteet voi tilata suoraan netistä ja uusien huonekalujen parissa voi kokea iloisia elämyksiä.

  Kalustekauppa.com tarjoaa huonekalut 20 vuoden kokemuksella

  Kalustekaupan kaikki tuotteet on valittu vankalla 20 vuoden kokemuksella. Yritys on huonekaluliikkeiden edelläkävijä, joka tarjoaa tuotteensa netissä, omassa verkkokaupassaan. Suurin osa tuotteista on kotimaisia, mutta verkkokauppa tarjoaa myös ulkomaalaisia korkealaatuisia tuotteita. Huonekaluliikkeen henkilökunta erikoistuu suomalaiseen sisustukseen ja tietää mitä Suomen kodeissa kaivataan. Asiakas voi ottaa yhteyttä Kalustekaupan asiakaspalveluun ja esittää kysymyksiä. Netissä shoppailu on helpompaa kuin myymälään matkaaminen, ja asiakaspalvelun avulla saadaan samaa laadukasta neuvontaa ja apua kätevästi myös puhelimitse tai sähköpostilla. Yritys kuuluu Suomen vahvimmat yritykset -luokitukseen ja onkin huonekaluja myyvien liikkeiden edelläkävijä. Verkkokauppa on kerännyt jo tuhansia tyytyväisiä asiakkaita, joiden miellyttäviä kokemuksia on auttanut osaava henkilökunta ja vuosien perehtyminen suomalaisen sisustajan ajatusmaailmaan. Kaikki huonekalutarpeet kattava tuotevalikoima on yrityksen suurin menestyksen selittäjä. Asiakas saakin joka ikisen tarvitsemansa kalusteen helposti yhdestä ja samasta osoitteesta. Verkkokauppaa on helppo käyttää, ja sen osastot ja hakuominaisuudet auttavat kiireistä shoppailijaa löytämään etsimänsä nopeasti ja vaivatta. Halutessaan asiakas voi pyytää mittatyönä tehtyjä tuotteita. Yritys tarjoaa myös edullisen 29 euron kuljetuksen koko maahan, riippumatta siitä montako tuotetta asiakas tilaa kerralla.

  Kätevä, modernin sisustajan huonekaluliike netissä

  Kalustekauppa on näppärä tapa sisustaa vaikka koko koti uuteen uskoon. Netistä tilaaminen on nykyään helppoa, yleistä ja turvallista. Tilaus voidaan jättää mihin kellonaikaan tahansa, jolloin itselle ja perheelle vapautuu korvaamatonta laatuaikaa. Enää ei tarvitse odotella apua ruuhkaisessa huonekaluliikkeessä lauantai-iltapäivänä, vaan uusiin ja perinteisiin huonekaluihin voidaan tutustua nettikaupassa oman kodin rauhasta nauttien. Nopeat, halvat toimitukset säästävät huonekalujen kuljettamisen vaivan, ja auttava asiakaspalvelu ratkaisee kaikki huonekaluihin liittyvät ongelmat käden käänteessä. Maksutapoja verkkokaupassa on monia. Valita voi verkkopankin, maksukorttien tai laskun välillä, kun ostokset maksetaan kätevästi tilauksen yhteydessä. Tilausvahvistus saapuu kätevästi suoraan sähköpostiin. Asiakkaalla on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus tuotteiden saavuttua. Ennen tuotteen palautusta tulee ottaa yhteyttä kalustekaupan asiakaspalveluun. Kätevä 29 euron kotiinkuljetus tuo kaikki huonekalut luotettavasti pihamaalle tai kotiovelle. Kalustekaupan verkkokaupasta ostaminen on helppoa ja vaivatonta.

  Kalustekauppa.com on verkossa toimiva huonekaluliike ja sisustuskauppa, joka on tunnettu kattavasta tuotevalikoimastaan. Laaja tuotevalikoima kattaa ruokailuryhmät, ruokailupöydät, tuolit, baaripöydät ja -tuolit, jakkarat, yleistuolit, astiakaapit, vitriinit, kulmakaapit, sohvat, sohvakalustot, vuodesohvat, kulmasohvat, laverisohvat, säkkituolit, lepotuolit, keinutuolit, hyllystöt ja hyllyt, tv- tasot, sohvapöydät, apupöydät ja rottinkikalusteet. Tuotteiden kirjosta löytyvät myös huonekaluliikkeen arvostetut sängyt, vaatekaapit, yöpöydät, patjat, joustinpatjat, jenkkisängyt, petauspatjat sekä lastenhuoneen omat tuotteet. Yritys tarjoaa kalusteet myös toimistoon sekä terassille tai pihamaalle.
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun