RoyalDesign

RoyalDesign.fi

44.8
(4)
 • Yli 100€ tilauksissa ilmainen toimitus
 • Pohjoismaiden laajin design-tuotevalikoima

  Royal Design on internetissä toimiva sisustuskauppa, joka tarjoaa valtavan määrän sisustustuotteita saman katon alla. Tämä verkkokauppa on ottanut tehtäväkseen tuoda designia ja sisustustuotteita kaikkien saataville. Ja Royal Design onnistuukin tehtävässään. Sieltä voit hankkia huippusuunnittelijoiden luomia sisustustarvikkeita, mutta myös edullisempia vaihtoehtoja on tarjolla niille, joiden budjetti on hivenen tiukempi. Royal Design -verkkokaupan sivuilta löytyy jopa yli 20 000 erilaista, laadukasta ja kaunista design-tuotetta sisustukseen. Mielenkiintoisia tuotteita löytyy paitsi kodin joka nurkkaan, niin myös konttoriin tai kotikonttoriin. Royal Design -tuotteet soveltuvat myös ulkotilojen, kuten pihan, puutarhan ja parvekkeen sisustamiseen. Laajalla ja monipuolisella valikoimallaan Royal Design on kasvanut yhdeksi markkinoiden suurimmista design- ja sisustustuotteiden jälleenmyyjistä. Royal Design -verkkokaupassa on turvallista ja erittäin helppoa asioida. Nykyajan modernille ja kiireiselle Matti Meikäläiselle netistä ostaminen onkin erittäin toimiva ja suositeltava vaihtoehto.

  Royal Designin verkkosivuilta löytyy huolella valikoitu kokoelma eri suunnittelijoiden ja brändien tuotteita. Tarjolla on niin pohjoismaisten kuin myös Euroopan johtavien brändien ja suunnittelijoiden tuotteita. Valikoima kattaa sisustustuotteet laidasta laitaan, kaikissa hintaluokissa. Laajasta valikoimasta löytyy kaikki mitä kodissa tarvitsee. Tarjolla on käytännöllisiä ja kauniita sisustustarvikkeita moneen erilaiseen kotiin ja käyttötarkoitukseen. Mukaan on myös mahdutettu paljon mielenkiintoisia ja innovatiivisia yllätyksiä. Kaipaako keittiö uutta ilmettä? Royal Design -verkkokaupasta löytyy kaikki mahdollinen keittiöön; mukit, lasit, kulhot ja kipot, lautaset sekä kaikki muu tarvittava kattaukseen. Valikoima kattaa myös tarvikkeet ruuanlaittoon ja leivontaan, kuten myös erinomaiset keittiöveitset ja laadukkaat aterimet. Kylpyhuoneeseen Royal Design tarjoaa muun muassa pyykkikorit, koukut, saippuapumput, hammasharjanpidikkeet, matot, wc-harjat. Kaikki käytännöllinen ja tarpeellinen sisustamiseen löytyy Royal Designista tyylillä! Myös huonekalut ovat hyvin edustettuina Royal Designin valtavassa sisustusvalikoimassa. Tarjolla on myös ulkohuonekaluja puutarhaan tai parvekkeelle. Royal Designista löytyy tietenkin myös upeita valoluomuksia. Royal Designin valikoima kattaa nimittäin lamput ja valaisimet kaikissa hintaluokissa.

  Huippusuunnittelijoiden luomat tuotteet jokaisen ulottuvilla!

  Royal Design -verkkokauppa tekee yhteistyötä Euroopan ja Skandinavian johtavien brändien ja suunnittelijoiden kanssa. Verkkokaupan tyyli ja jokainen sinne päätyvä tuote on valittu huolella. Kaikessa on pyritty muistamaan tyylitietoista ja esteettistä, mutta käytännöllisyyttä arvostavaa, sisustajaa. Royal Designin monipuolisesta valikoimasta löytyy muun muassa seuraavien brändien ja suunnittelijoiden tuotteita: Stelton, Georg Jensen, Fatboy, Royal Copenhagen, Eva Solo, Rörstrand, Iittala, Orrefors, Kosta Boda, Mats Jonassaon, Christian Lacroix, Canada Goose Home, Hackman, Alessi, Jacob Jensen, Normann Copenhagen, Northern Lightning jne. Valikoima kattaakin kaikki sisustusmaailman tunnetut nimet ja heidän laadukkaat tuotteensa. Royal Design pitää korkeita laatuvaatimuksia tuotteilleen ja valikoi huolella verkkokauppaan päätyvät tuotteet. Kaikki tuotteet ovat alkuperäisiä, suunnittelijoiden töitä. Ne toimitetaan perille aina alkuperäisissä pakkauksissaan. Royal Designista ostaessa voi olla varma tuotteen hyvästä laadusta.

  RoyalDesign.fi sisustuskauppa
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun