Inessa.fi

63.2
(6)
 • Yli 60€ tilauksissa ilmainen toimitus
 • 10€ alennuslahjakortti yli 100€ tilauksissa (voimassa toistaiseksi, tarkistettu 19.8.2014)
 • Toimitus 1-3 arkipäivää

  Inessa-verkkokauppa tarjoaa shoppailijalle kaikki sisustuksessa tarvittavat tuotteet kahvimukeista säkkituoleihin. Kodin sisustus voidaan aloittaa tilaamalla Inessan nettikaupasta upeat valaisimet kodin jokaiseen huoneeseen. Inessan mielikuvituksellisiin säkkituoleihin ja pirteisiin tai hillittyihin sisustustyynyihin on helppoa ihastua. Riippuvalaisimet, lattiavalaisimet ja pöytävalaisimet tilataan myös kaikki helposti netistä, eikä valinnanvara lopu aivan heti kesken. Tyylille sopivat valaisimet löytyvät helposti, joten kuka tahansa voi täyttää kotinsa kauniilla, trendikkäillä tai perinteisillä lampuilla. Valaisimien lisäksi Inessasta löytyvät kauniit maljakot ja vaasit, kynttilät, vadit ja kulhot sekä muut koriste-esineet kodin seinille, tasoille ja lattioille. Hinnat ovat aina edulliset, ja netistä tilaaminen kannattaa jo nopeiden ja turvallisten 1-3 päivän toimitusten vuoksi. Asiakas voi valita mihin kellonaikaan ostokset tekee, sillä Inessa on avoinna kellon ympäri.

  Kauniit sisustustuotteet sisälle ja pihamaalle

  Kodin kaikkiin huoneisiin löytyy laadukkaita ja mielenkiintoisia tuotteita Inessan verkkokaupasta. Makuuhuoneen tyynyt, peitot ja pussilakanat sekä kauniit päiväpeitteet viimeistelevät huoneen tunnelman. Olohuoneen seinät saavat uutta ilmettä moderneilla sisustustarroilla, ja valmisverhot, seinäkellot ja muut sisustuselementit riemastuttavat kodin ilmettä. Radio- ja audiotuotteet saavat kodin viihtyvyyden huippuunsa lompakolle ystävälliseen hintaan. Kylpyhuoneen tarvikkeet ja koriste-esineet löytyvät myös Inessasta. Nettikaupan monet saippuat, roskakorit, suihkuverhot, käsivoiteet, vaa'at, saunatarvikkeet sekä matot ja pyyhkeet hankitaan kätevästi yhdestä ja samasta osoitteesta. Jokainen saa ihania uusia kokemuksia saunahetkiin tutustuessaan Inessan ainutlaatuisiin saunasankoihin, löylymittareihin, löylytuoksuihin sekä ihastuttaviin kiukaalle asetettaviin makkaraputkiin. Rentouttaviin kylpyhetkiin on tarjolla laaja valikoima neste- ja palasaippuoita. Greipin, vihreän teen tai ruusun tuoksuiset saippuat ovat ylellinen lisä uuteen, aina raikkaaseen kylpyhuoneeseen. Kodin huoneiden lisäksi Inessan asiakas voi sisustaa ja rakentaa myös pihamaalla. Parveke ja pihamaa saavat uuden ilmeen, kun Inessan tarjoamat grillit ja muurikat, yrttiruukut, viljelmät, puutarhavälineet sekä muut pihan tarvikkeet ja elementit yhdistyvät hienoksi kokonaisuudeksi. Piknik- ja riippumatot tuovat pirteää lisää kesäiselle pihalle. Luonnonystävä voi ripustaa myös kauniit ja käytännölliset lintulaudat ja -pöntöt ilahduttamaan siivekkäitä ystäviään ympäri vuoden. Ulkolyhdyt tuovat tunnelmaa pimenevään syysiltaan ja säämittarit antavat käytännön apua ulkona viihtyvälle. Iltojen ratoksi Inessalta hankitaan myös viini- ja baaritarvikkeet. Kattaukseen Inessassa shoppaileva valitsee kauniit viini- ja juomalasit, lautaset, aterimet, kupit ja mukit, pöytäliinat, ottimet, kannut ja kaatimet. Shoppailu Inessan edullisessa, mutta laadukkaassa verkkokaupassa kannattaa.

  Inessa.fi on kätevä ja edullinen verkkokauppa

  Inessa, kuten muutkin verkkokaupat, on kätevä tapa tehdä ostoksia mihin tahansa vuorokauden aikaan. Parhaat hinnat ja hyödyt löytyvät uusimmista tarjouksista, kun netistä hankitaan kaikki erilaiset sisustustuotteet. Alennuskuponkeihin tutustuminen esimerkiksi osoitteessa alennuskoodeja.fi tai alennus.fi on myös hyvä vaihtoehto. Inessalta tilattaessa voidaan hyödyntää myös 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus, joka on Inessan asiakkaalle ilmainen. Inessa on suomalainen, korkealaatuinen ja luotettava verkkokauppa. Tuotevalikoima sekä myydyimmät tuotteet ovat helposti selattavissa myymälän kotisivuilla. Yli sadan euron ostoksiin saa 10 euron lahjakortin kaupan päälle. Apua tarvittaessa Inessan asiakaspalvelu auttaa kysymysten ja mahdollisten ongelmien kanssa puhelimitse, sähköpostilla tai chatin välityksellä. Maksutavankin shoppailija saa valita lähes vapaasti. Inessalla voi maksaa käyttäen 21 eri maksuvälinettä. Inessan verkkokauppa on avoinna osoitteessa www.inessa.fi. Inessa löytyy myös Facebookista.

  Inessa sisustuskauppa lyhyesti


  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun