Zocohome

Zocohome

00.0
(0)
 • Persoonallinen valikoima
 • Nopeat toimitukset, 3-5 päivää
 • Ilmainen toimitus

  Marokkolaista väriä sisustukseen Zoco Home nettikaupasta

  Zoco Home on yksi netin ihanimpia sisustuskauppoja, täynnä toinen toistaan persoonallisempia ja ihanampia tuotteita! Zoco Home on erikoistunut marokkolaisiin sisustustuotteisiin, kuten sementtilaattoihin, nahkaisiin lattiatyynyihin ja Beni Ouran villamattoihin, joilla saa nopeasti upeaa särmää ja hienoja yksityiskohtia monenlaiseen sisustukseen. Zoco Home sisustuskaupan tuotteet ovat todella laadukkaita ja alkuperäisiä, käsin valmistettuja tuotteita.

   

  Kun selailee Zoco Home nettikaupan valikoimaa, ei voi olla ihastumatta! Niin ihania luonnonläheisiä sävyjä! Niin upeita ja alkuperäisiä materiaaleja! Nahkaa, villaa, keramiikkaa, sementtiä... Tällaiset materiaalit sopivat loistavasti yhteen pohjoismaisen, pelkistetyn sisustuksen kanssa, jossa niinikään arvostetaan alkuperäisiä materiaaleja, laatua ja luonnollisuutta. Katso Zoco Home nettikaupasta netistä, millä kaikella ihanalla voisit piristää oman kotisi sisustusta!

  Aidot marokkolaiset villamatot Zoco Homesta

  Marokkolaiset aidot materiaalit ovat tällä hetkellä todella trendikkäitä ja suosittuja skandinaavisessa sisustuksessa, eikä toisaalta lainkaan ihme! Marokkolaistyylisiä villamattoja on lukuisilla eri merkeillä "kopioina", tehdastekoisina ja keinokuituisina, esimerkiksi H&M Home ja Elloksen valikoimissa on juuri tällaisia mattoja.

   

  Zoco Home sisustuskaupasta marokkolaiset matot saa kuitenkin alkuperäisinä. Beni Ouran merkkiset käsin kudotut, alkuperäisellä berber-paimentolaisheimon tekniikalla valmistetut villamatot ovat toki hintavia, mutta todella pehmeitä, lämpimiä ja upeita mattoja, oikeita sisustusken katseenvangitsijoita! Katso matot netistä, Zoco Home nettikaupasta ja ihastu!

  Lattiatyynyt eli poufit ja marokkolaiset tarjottimet

  Aitoa nahkaa olevat lattiatyynyt, eli poufit sopivat niin ikään melkein mihin tahansa sisustukseen ja ovat todella monikäyttöisiä. Niillä voi istua, käyttää sivupöytänä, sille voi laskea tarjottimen, sopii rahiksi... Pouf sopii käytettäväksi olohuoneessa, keittiössä, terassilla, puutarhassa. Pouf on aitoa nahkaa ja valmistettu käsin alkuperäisillä menetelmillä ja tyylillä. Zoco Home sisustuskaupassa poufeja saa vaikka missä värissä: klassisena konjakin värisenä, mutta myös ruskeana, valkoisena, mustana, lilana, pinkkinä...

   

  Marokkolaiset tarjottimet ovat myös yksi todella suuren suosion saanut elementti marokkolaisesta tyylistä. Suuret metallitarjottimet upeilla kuvioilla ovatkin yksinkertaisesti mykistävä yksityiskohta sisustuksessa. Lisäksi tarjotin on monikäyttöihinen. Tarpeeksi suurena sitä voi käyttää sohvapöytänä tai sivupöytänä, kun siihen ostaa jalustankin. Se palvelee upean kynttiläasetelman asettina siinä missä tarjottavienkin lautasena.

   

  Sementtilaatat marokkolaisilla upeilla kuvioilla ovat myös todella trendikkäitä suomalaisissakin kodeissa. Harmaat, mustavalkoiset, vaaleat ja siniset kuviolliset laatat sopivat hyvin suomalaiseen makuun. Halutessaan Zoco Home verkkokaupassa voi suunnitella itse oman sementtilaattansa.

  Ilmaiset toimituskulut

  Zoco Home verkkokaupassa tilaaminen on helppoa ja nopeaa. Tarkista ennen tilauksen maksamista, onko kauppaan voimassaolevia alennuskoodeja, alennuskoodit näkyvät tältä sivulta pääkuvan alta.

  Maksaminen onnistuu verkkopankissa ja luottokorteilla. Tuotteet toimitetaan nopeasti 3-5 päivässä ja ilman postikuluja.

  Zoco Home yhteystiedot

  Zoco Home Oy
  PL200
  00931 Helsinki
  Puh: 040 656 2956

  tai sähköpostitse info@zocohome.fi

   


  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun