Finnish Design Shop

Finnish Design Shop

35.0
(3)
 • Laadukasta, tunnettua ja toimivaa muotoilua netistä
 • Verkkomaksut, PayPal, Klarna-maksu
 • Toimitus muutamassa arkipäivässä


  Finnish Design Shop alennuskoodit

  Joulukampanjat: jopa -30% alennukset brändituotteista
  Paljon brändituotteita kampanjahinnoin 15-20% alennuksella
  Korotonta maksuaikaa helmikuuhun

  Finnish Design Shop on laadukas ja supersuosittu design-tavaroiden sisustuskauppa kaikille niille, jotka rakastavat kauniita, käytännöllisiä, upeita ja laadukkaita sisustus- ja kodintavaroita. Tämä myymälä tarjoaa trendikkäitä tuotteita huippusuunnittelijoilta, jotka ovat tunnettuja ympäri maailman. Liikkeestä löydät myös tuotteita uusilta alan ammattilaisilta. Finnish Design Shop sisustuskauppa tarjoaa paljon samoja tuotemerkkejä kuten esimerkiksi Scandinavian Design Center tai Stockmann, mutta on keskittynyt erityisesti suomalaisten ja muiden Skandinavian maiden suunnittelijoiden valmistamiin tuotteisiin. Skandinaavinen muotoilu on tunnettua ja arvostettua maailman jokaisessa kolkassa. Tuotteiden yksinkertainen kauneus ja ajattomuus sekä innovatiivinen ja usein luonnosta inspiraatiota saanut muotoilu puhuu vat puolestaan. Tuotteet välittävät edelleen pohjoisen maailmankolkan tietoa, taitoa ja elämäntapaa. Skandinavian maissa rakastetaan kauneutta ja käytännöllisyyttä. Laadukkailla ja toimivilla tuotteilla on suuri rooli. Niillä on sijansa jokapäiväisessä elämässä ja tavallisten ihmisten kodeissa. Finnish Design Shopista löytyy kaikki, mitä kaunis ja käytännöllinen koti tarvitsee. Jokainen tuote tuo kotiin samalla osan skandinaavista historiaa ja modernia elämäntapaa.

  Finnish Design Shop on tänä päivänä maailman suurin suomalaista ja pohjoismaista muotoilua myyvä verkkokauppa. Se on kasvattanut mainettaan ja suosiotaan huimasti aina liikkeen perustamisesta lähtien. Tämä yritys, joka kokoaa yhteen suomalaisen ja skandinaavisen muotoilun huippunimet aina tunnetuista klassikkosuunnittelijoista nykypäivän ja tulevaisuuden huippunimiin, perustettiin vuonna 2004. Tyytyväisten asiakkaiden kokemukset puhuvat puolestaan. Useimmat Finnish Design Shopin asiakkaista eivät käy ostoksilla vain yhtä kertaa. Ei suinkaan. Kokemukset osoittavat, että kun kerran on päässyt Finnish Design Shopin upeiden ja laadukkaiden tuotteiden makuun, upeaa muotoiluvalikoimaa palataan katsastamaan erittäin suurella todennäköisyydellä uudemman kerran. 10-vuotisen toimintansa ja kehityksensä aikana Finnish Design Shop on palvellut kymmeniätuhansia tyytyväisiä asiakkaita niin kotoisessa Suomessa kuin ulkomaillakin.

  Finnish Design Shopista löytyy kaikki kauniiseen kotiin

  Finnish Design Shopin upea tuotevalikoima on uskomattoman laaja. Suomalaiseen ja pohjoismaiseen muotoiluun ja sisustukseen erikoistuneesta verkkokaupasta löytyvät kaikki kodin käytännölliset ja tarpeelliset tavarat innovatiivisella ja näyttävällä ulkoasulla. Tuotevalikoima tarjoaa huonekaluja, ja löytyypä siitä myös lapsille ja lemmikeille omat, juuri heidän käyttötarpeisiinsa suunnitellut mallistot. Lamppujen ja valaisimien valikoima on suuri ja näyttävä. Finnish Design Shop tarjoaa muun muassa upeat Secto Designin valaisimet, jotka luovat aitoa skandinaavista tunnelmaa kauniilla valmistusmateriaaleillaan ja yksinkertaisilla linjoillaan. Valaisimet koskettavat tyylillään ja kauneudellaan ihmisiä ympäri maailman. Sisustustuotteiden tarjonta on lähes loppumaton. Upeista kodin ilmeen kruunaajista ja käytännöllisistä tuotteista löytyy kaikki tarvittava. Valikoimaan on sisällytetty myös paljon hauskoja ja mielenkiintoisia yllätyksiä. Sisustustavaroiden valikoima kattaa muun muassa verhot, vuodevaatteet, kankaat, tyynyt, sisustustyynyt, peilit, kellot, maljakot, kynttilänjalat, lehtitelineet ja muut säilytystarvikkeet. Laajasta valikoimasta löydät myös sisustustarrat, sisustustakat ja muut sisustuselementit, muistitaulut, paperi- ja mobile-tavarat, tuotteet kotitoimistoon sekä paljon muuta.

  Finnish Design Shop sisustuskauppa tiivistetysti

  • Finnish Design Shop sisustuskauppa tarjoaa laadukasta, tunnettua ja toimivaa muotoilua netistä helposti, kätevästi ja luotettavasti!
  • FDS on internetissä toimiva verkkokauppa, joka on erikoistunut suomalaisten ja pohjoismaisten design-tuotteiden myyntiin.
  • Verkkokauppa tarjoaa upeat tuotteet kodin sisustukseen niin tunnetuilta skandinaavisilta klassikkosuunnittelijoilta kuin nuorilta nykypäivän nimiltäkin. Kaikki tämä on kätevästi tarjolla saman katon alla.
  • Tuotevalikoima sisältää runsaasti huippumuotoilijoiden tuotteita. Valikoima kattaa tuotteet aina huonekaluista vuodevaatteisiin. Tarjolla on myös keittiö- ja kattaustarvikkeet, kylpyhuoneen tarvikkeet, lamput ja valaisimet, pihan ja puutarhan kalusteet ja käyttötarvikkeet sekä lukemattomat erilaiset sisustustavarat. Yhteistä kaikille Finnish Design Shopissa myytäville tuotteille on niiden innovatiivinen muotoilu, alkuperäiset valmistajat ja tietenkin korkea laatu.
  • Finnish Design Shop -verkkokaupassa asioiminen on luotettavaa ja kätevää. Maksuvaihtoehtoja on monia (mm. verkkomaksut, PayPal, Klarna-maksu). Tavarat toimitetaan muutaman arkipäivän kuluessa.
  • Finnish Design Shop löytyy myös Facebookista.

   


  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?