Hyvän Tuulen Puoti

Hyvän Tuulen Puoti

25.0
(2)
 • Toimitus 2 arkipäivässä
 • Toimituskulut paketin painon perusteella, postikortit ja ekoliinat ilmaiseksi
 • Maksa laskulla, osamaksulla, luottokortilla tai verkkopankissa

  Lumoava Hyvän Tuulen Puoti on sisustuskauppa, jonka laajasta valikoimasta löytyy helposti ideoita ja tuotteita kodin tai kesämökin sisustukseen. Hyvän Tuulen Puodilla on verkkokaupan lisäksi myymälä Porissa. Valikoiman painopiste on nostalgiassa ja maalaisromantiikassa. Tuoteryhmiä on lukuisia sisustustarroista huonekaluihin ja postikorteista maaleihin. Lapsia ja lemmikkejäkään ei ole unohdettu.

  Hyvän Tuulen Puoti on lanseerannut myös omat kotikutsunsa nimellä Hyvän Tuulen Sisustuskutsut. Se on uusi ja toivottu tulokas kotikutsujen suureen ja värikkääseen joukkoon. Mikäpä olisi mukavampaa kuin kutsua ystävät kylään ja tutustua yhdessä Hyvän Tuulen Puodin valikoimaan? Hyvän Tuulen Puoti haluaa tarjota laajan valikoiman ja hyvän hinta-laatusuhteen.

  Hyvän Tuulen Puodin nettisivuilla pääsee tutustumaan helposti liikkeen valikoimaan, sillä siellä valikoima on tuotu esille selvästi ja kauniisti. Netissä voidaan myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, tehdä arvioita, lukea uutisia ja kokemuksia sisustamisesta, tilata uutiskirjeen ja kertoa kaverille jostakin tuotteesta. Sivuilta näkee myös liikkeen Top 5 -tuotteet.

  Hyvän Tuulen Puoti yhteenveto
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Marianne sanoo...5
  Maanantaina tilasin ihanan lyhdyn, jonne mahtuu laittaa vuodenaikojen mukaan, jotain siihen hetkeen sopivaa sisustusta. Paketti tuli jo eilen, mutta tänään kerkesin noutaa. Tuote oli pakattu erittäin hyvin ja olen todella tyytyväinen tuotteeseen.
  24.10.2019 18:382019-10-24
  Tuula sanoo...5
  Tilasin pöllöfeece viltit. Viltit olivat sellaiset kuin luvattiin. Ihanat, pehmoiset. Toimitus nopeaa. Olivat muutamassa päivässä perillä. Kiitos! Todella luotettava.
  09.08.2017 20:572017-08-09
  Sivu 1 / 1  (2 kommenttia)  RSS   Tämä sivu     RSS   Kaikki sivut

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun