Hyvän Tuulen Puoti

Hyvän Tuulen Puoti

73.7
(7)
 • Toimitus 2 arkipäivässä
 • Toimituskulut paketin painon perusteella, postikortit ja ekoliinat ilmaiseksi
 • Maksa laskulla, osamaksulla, luottokortilla tai verkkopankissa

  Lumoava Hyvän Tuulen Puoti on sisustuskauppa, jonka laajasta valikoimasta löytyy helposti ideoita ja tuotteita kodin tai kesämökin sisustukseen. Hyvän Tuulen Puodilla on verkkokaupan lisäksi myymälä Porissa. Valikoiman painopiste on nostalgiassa ja maalaisromantiikassa. Tuoteryhmiä on lukuisia sisustustarroista huonekaluihin ja postikorteista maaleihin. Lapsia ja lemmikkejäkään ei ole unohdettu.

  Hyvän Tuulen Puoti on lanseerannut myös omat kotikutsunsa nimellä Hyvän Tuulen Sisustuskutsut. Se on uusi ja toivottu tulokas kotikutsujen suureen ja värikkääseen joukkoon. Mikäpä olisi mukavampaa kuin kutsua ystävät kylään ja tutustua yhdessä Hyvän Tuulen Puodin valikoimaan? Hyvän Tuulen Puoti haluaa tarjota laajan valikoiman ja hyvän hinta-laatusuhteen.

  Hyvän Tuulen Puodin nettisivuilla pääsee tutustumaan helposti liikkeen valikoimaan, sillä siellä valikoima on tuotu esille selvästi ja kauniisti. Netissä voidaan myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, tehdä arvioita, lukea uutisia ja kokemuksia sisustamisesta, tilata uutiskirjeen ja kertoa kaverille jostakin tuotteesta. Sivuilta näkee myös liikkeen Top 5 -tuotteet.

  Hyvän Tuulen Puoti yhteenveto
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  M.M. sanoo...5
  Oman kokemukseni perusteella voin suositella lämpimästi! Tilatessa minä möhlin maksuvaiheessa erään valinnan, mutta otin yhteyttä kauppiaaseen, joka vastasi sähköposteihin samantien. Hän kysyi mitä haluaisin tehdä tilanteessa, ja järjesteli tilauksen & maksun kanssani. Asiakaspalvelu pelaa siis erittäin hyvin. Paketti saapui kiitettävän vikkelästi, tuotteet olivat moitteettomia. Mukana oli lappu jossa mainittiin postitusmateriaalien olevan kierrätettyjä ekologisuuden nimissä - selittää toisen arvostelun mainitseman 'roskapussiin pakkaamisen'. Minun pakettini oli ollut jonkin toisen tuotteen pakkauslaatikko aikaisemmin. En olisi kiinnittänyt asiaan edes huomiota ilman paperilappusta, paketti palveli tarkoituksensa erittäin hyvin, ja päätyi sitten kierrätykseen. Minusta tällainen uudelleenkäyttäminen on fiksua.
  11.05.2021 11:152021-05-11
  rauni sanoo...4
  olen tilannut vaikka kuinka monta kertaa ja olen ollut tyytyväinen tuotteisiin ja toimitus on nopeaa..hyvä liike
  05.05.2021 10:152021-05-05
  En Suosittele sanoo...1
  Nopea toimitus, mutta muuten todella huonoa toimintaa! Käytän paljon verkkokauppoja ja tämä oli kyllä huonoin kokemus ikinä. Sain viallisen tuotteen, joka vielä toimitettiin ROSKAPUSSIIN (classy 😂) pakattuna. Viestintä asiakkaalle ihan luokattoman huonoa. Jäi kyllä epäluotettava ja ylimielinen kuva ☹️
  22.10.2020 15:492020-10-22
  Marianne sanoo...5
  Maanantaina tilasin ihanan lyhdyn, jonne mahtuu laittaa vuodenaikojen mukaan, jotain siihen hetkeen sopivaa sisustusta. Paketti tuli jo eilen, mutta tänään kerkesin noutaa. Tuote oli pakattu erittäin hyvin ja olen todella tyytyväinen tuotteeseen.
  24.10.2019 18:382019-10-24
  Tuula sanoo...5
  Tilasin pöllöfeece viltit. Viltit olivat sellaiset kuin luvattiin. Ihanat, pehmoiset. Toimitus nopeaa. Olivat muutamassa päivässä perillä. Kiitos! Todella luotettava.
  09.08.2017 20:572017-08-09
  Sivu 1 / 1  (5 kommenttia)  RSS   Tämä sivu     RSS   Kaikki sivut

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun