Laatukaluste

Laatukaluste auttaa sisustamaan

00.0
(0)
 • Paljon huonekaluja, valaisimia ja sisustustuotteita
 • Toimitukset yli 100e tilauksiin 0€, norm. 9€
 • Kotiinkuljetuslisä 8€
 • Varastotuotteiteden toimitusaika 3-5 vuorokautta

  Laatukaluste on netissä toimivan Nivalan laatukalusteen verkkokauppa, josta löytyvät kaikki huonekalut ja sisustustarvikkeet kotiin ja toimistolle. Kaikki huonekalut, valaisimet ja sisustuksen kaikki elementit tarjoava verkkokauppa on tunnettu taatusta laadusta ja turvallisista tilauksistaan sekä toimituksistaan. Laatukalusteiden verkkokauppa on jo vuonna 1988 perustettu perheyritys, jonka vankan kokemuksen ja jatkuvan menestyksen takaa panostus asiakastyytyväisyyteen, laatuun, kestävyyteen ja ympäristön hyvinvointiin. Yrityksen tavoitteena on saada kanta-asiakkaita, joille tarjotaan jatkuvasti vain miellyttäviä kokemuksia huonekalujen ja muiden kodin tarvikkeiden hankinnasta. Valmistajia verkkokaupalla on monia, ja täten se voi taata varmasti edulliset hinnat ja toinen toistaan laadukkaammat tuotteet. Verkkokaupalle on myönnetty Suomen vahvimmat -sertifikaatti vuosi toisen jälkeen. Koti tai toimisto voidaan kalustaa mutkattomasti, ja Laatukalusteen innokas asiakaspalvelu on asiakkaan apuna alusta loppuun. Nivalan Laatukaluste Oy:n perustajat Minna ja Hannu-Pekka Haavisto haluavat tarjota yksilöllisiä ja laadukkaita sisustusratkaisuja uskollisille asiakkailleen sekä niille, jotka vasta ovat löytäneet Laatukalusteen huonekaluliikkeen.

  Laadukkaat, monipuoliset tuotteet Laatukalusteesta

  Laatukalusteen kattava valikoima tarjoaa jokaiseen kotiin ja toimistolle laadukkaat sohvat, lepotuolit, pöydät, tuolit, tasot, sängyt, lasten kalusteet ja säilytysratkaisut. Vastaavia tuotteita löydät myös Stockmann sisustuskaupasta. Pöytä-, lattia-, katto- ja seinävalaisimet luovat tunnelmaa kodin kaikkiin huoneisiin tai tehokasta valoa helpottamaan toimiston arkea. Sisustukseen Laatukaluste tarjoaa monipuoliset ja kauniit matot, naulakot, seinäkellot, lehtitelineet, radiot, POP-phonet, posterit ja muut sisustustuotteet. Keittiön sisustukseen liike tarjoaa maitokannut, teekannut, mukit ja kupit. Laatukalusteen käyttämiä valmistajia ovat mm. Adea, Artek, Ava room, Boknäs, calligaris, Design Stockholm house, Doctor design, Fatboy, Fin soffat, Hanna Korvela, Hay, Innolux, Interface, Isku, Kartell, Le Klint, Knoll, Shapes, Swedese, Toplux, HT-collection, Mattokymppi, Tivoli Audio, Pedro, Varax, Tuato, String, Puulon, Seletti, Tonfisk design, VM- carpet ja Treston. Paljon samoja tuotteita löytyy esimerkiksi Finnish Design Shopista. Mikäli haluttua tuotetta ei löydy verkkokaupan sivuilta, kannattaa kysyä rohkeasti asiakaspalvelusta apua. Sivustolla on vain osa myymälän tarjoamista tuotteista, joten toivottu tuote saattaa löytyä varastosta, vaikka se ei olisikaan esille verkkokaupan valikoimassa. Takuu vaihtelee tuotteesta riippuen, mutta useimmiten se on puoli vuotta tai vuoden. Kannattaa tutustua mielenkiintoiseen tuotevalikoimaan ja ihastua Laatukalusteen monipuoliseen verkkokauppaan jo tänään.

  Helpot ja turvalliset tilaukset Laatukalusteen asiakkaalle

  Pienemmät paketit ja kirjeet Laatukaluste lähettää käyttämällä postin palveluita, ja suuremmat toimitukset kulkevat Kaukokiidolla. Pienemmät lähetykset noudetaan asiakasta lähimpänä olevasta postikonttorista, ja suuremmat lähetykset Kaukokiito toimittaa kotiovelle asti. Kaikki 100 € ylittävän toimitukset lähetetään ilman toimituskuluja postiin tai 8 €:n lisämaksusta asiakkaan kotiovelle. Asiakas voi halutessaan palauttaa tai vaihtaa tilaamansa tuotteet 14 päivän kuluessa postituksen saapumisesta. Palautuksesta tulee ilmoittaa asiakaspalveluun sähköpostitse. Maksutapoja on monia: Verkkokauppa hyväksyy Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, Aktia, Nooa ja paikallispankit. Verkkomaksun sijaan voi käyttää myös tilisiirtoa. Halutessa maksaa voi myös muulla tavalla. Lisätietoja saadaan ottamalla yhteyttä Laatukalusteen asiakaspalveluun. Laatukalusteen arvostetussa nettikaupassa kannattaa poiketa jo tänään. Tilaaminen on helppoa ja riskitöntä, kun hankitut tuotteet voidaan aina halutessa palauttaa tai vaihtaa. Laatukalusteeseen kannattaa tutustua jo tänään. Kiitellyn huonekalukaupan tyytyväisenä kanta-asiakkaana aurinko paistaa lämpimämmin ja linnut laulavat kauniimmin.

   

  Nivalan Laatukaluste on tarjonnut laadukkaita ja yksilöllisiä sisustusratkaisuja asiakkailleen jo vuodesta 1988. Laatukalusteen kattavasta valikoimasta löytyvät kotiin ja toimistolle laadukkaat sohvat, lepotuolit, pöydät, tuolit, tasot, sängyt, lasten kalusteet ja säilytysratkaisut. Pöytä-, lattia-, katto-, ja seinävalaisimet luovat tunnelmaa kodin kaikkiin huoneisiin tai tehokasta valoa helpottamaan toimiston arkea. Verkkokaupassa kannattaa vierailla jo tänään ja löytää itselle sopivat tuotteet, kuljetustavat ja maksutavat.
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun