NetAnttila

NetAnttila sisustuskauppa

35.0
(3)
 • Kodin tekstiileitä, kattaustuotteita, Toimitus 2-4 arkipäivää
 • Maksutapoina lasku, luottokortit ja verkkopankki

  NetAnttila on monipuolinen verkkosivusto, joka on käynyt verkkokauppaa jo vuodesta 1999 ja sitä ylläpitää Anttila. NetAnttilan sivuilta löytyy tuotteita kuudessa eri kategoriassa: Muoti ja kauneus, Lapset, Koti ja sisustus, Elektroniikka ja viihde, Vapaa-aika sekä Ale. Kategorioilla on lukemattomia alakategorioita, joista löytyy kaikkea mahdollista. Löytönurkkaa ei myöskään kannata unohtaa! Sivustolla on käytännöllinen haku, jonka avulla voidaan hakea tavaraa tuoteryhmittäin tai hinnan mukaan. Vastaava haku löytyy mm. Stockmannilta.

  verkkokauppa on lopettanut toimintansa. Katso muut sisustuskaupat etusivultamme.

  NetAnttilan sivuilta löytyy Usein kysyttyä -osio, johon on kerätty tietoa asiakkaita askarruttaviin kysymyksiin ja kokemuksiin. Myös asiakaspalvelu vastaa kaikkiin kysymyksiin joko sähköpostitse tai puhelimitse. Asiakkuusindeksi 2013 -tutkimus selvitti suomalaisten kuluttajien luottamusta mukana olleisiin 51 yritykseen, joista NetAnttila sijoittui kotimaisista verkkokaupoista parhaiten. Nettisivuilla voi ostosten lisäksi tehdä paljon muuta, kuten tilata tarjouskirjeen, antaa palautetta, selata kuvastoa ja tilata huollon.

  NetAnttila lyhyesti

  • NetAnttila on yksi Suomen monipuolisimmista nettikauppoista.
  • Toimitusaika: Tuotteiden toimitusaika on ilmoitettu tuotesivulla. Varastossa olevien tuotteiden toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Suoraan maahantuojilta tulevissa tehdastoimituksissa toimitusaika vaihtelee viikosta 2-3 viikkoon. Toimitusaika tavarataloon on vain 1-2 arkipäivää.
  • Toimitustapa: posti, nouto Anttila-tavaratalosta.
  • Maksutavat: Lasku, Visa, MasterCard, verkkopankki. Visa Electron -kortilla voivat maksaa Osuuspankin, Nordean ja Sampo Pankin asiakkaat. NetAnttila myöntää laskulle 20 päivää korotonta maksuaikaa. Vähintään 29,90 € hintaiset tuotteet voit maksaa mukavasti pienissä erissä.
  • Toimituskulut: NetAnttilasta voit tilata ostoksesi lähimpään tavarataloon ja noutaa tilauksesi ilman toimituskuluja. Kun tilauksesi arvo on vähintään 150 euroa, saat pakettisi postikuluitta myös postitoimipaikkaan.  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  sailaikonen sanoo...5
  lähetä puhelin numero
  Admin:
  Valitettavasti Netanttila on mennyt konkurssiin. Voitte tiedustella tekemienne tilauksien perään asiakaspalvelusta.
  25.08.2017 14:402017-08-25
  Aino sanoo...5
  Toivottavasti pian toimii sivut taas, täällä on aina hyviä tarjouksia!
  15.06.2017 17:022017-06-15
  Sivu 1 / 1  (2 kommenttia)  RSS   Tämä sivu     RSS   Kaikki sivut

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?