Sisustusidea

Sisustusidea sisustaa kotisi

00.0
(0)
 • Kattaus ja keittiötuotteet, pienet sisustustuotteet sekä tekstiilit
 • Nopea 1-2 päivän toimitus
 • Toimitus postipakettina, postiennakkona tai kotiinkuljetuksena
 • Maksu tapahtuu tilisiirtona tai postiennakkona voit maksaa sisustustuotteet myös osamaksulla tai laskulla
 • Ilmainen toimitus yli 100€ tilausille (norm. 3,90-10,70€)

  Sisustus Idea on monipuolinen sisustusalan verkkokauppa, jolla on kivijalkakauppa Raumalla. Sisustus Idea on inspiroiva sisustusmyymälä, jonka kattavaan valikoimaan kuuluu useita alan eurooppalaisia tuotemerkkejä. Tunnetuille ja pidetyille merkeille yhteistä on ajankohtaisuus, laatu ja tyylikkyys.

  Tuotekategorioita Sisustus Idean sivuilla on lukuisia, kuten Eva Solo, kalusteet, keittiö, korut, lapset & vauvat, säilytys & matkustus, matot, tekstiilit, tuoksut, pukeutuminen, valaisimet, piensisustus sekä palvelut & lahjakortit. Tuotevalikoima kategoriatasolla siis vastaa pitkälti samaa kuin esimerkisi Stockmannin kodinsisustus. Luonnollisesti tuotteissa on kuitenkin eroja. Nettikaupan avulla voidaan kartuttaa kokemuksia sisustuksesta ja netistä tilaamisesta. Sivuilla voidaan kirjautua sisälle omalle tilille, ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja lukea tarkempaa tietoa yrityksestä, tuotemerkeistä ja toimitusehdoista.

  Yksi tärkeä arvo Sisustus Idealle on luonto. Sisustus Idea pyrkiikin tekemään osansa hiilijalanjäljen pienentämiseksi. Yritys kiinnittää huomiota lähetysten pakkauksiin ja pyrkii parhaansa mukaan pakkaamaan tilaukset kierrätysmateriaaleihin. Kaikki laatikkokoossa lähetettävät tilaukset lähetetään jo käyttäen kierrätettyjä materiaaleja, ja työn alla on laajentaa uusiokäyttöisten pakkausmateriaalien käyttöä lähetyksissä entisestään. Sisustus Idea käyttää 100-prosenttisesti uusiokäytettyä paperia esimerkiksi kuiteissaan. Shoppailu ja sisustaminen on helppoa netissä varsinkin, kun valikoima on kohdallaan ja sivut selkeät. Kannattaakin tutustua Sisustus Idean sivuihin jo tänään! Katso myös Sisustusidean Facebook sivut.

  Sisustus Idea lyhyesti
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun