Sisustus Laventeli

Sisustus Laventeli

11.0
(1)
 • Kodin säilytys, kynttilät ja pienet koriste-esineet
 • Toimitus noin 2 arkipäivää
 • Toimitustapa Posti tai Matkahuolto
 • Yli 150e tilaukset ilman postikuluja (norm. 5€)

  Sisustus Laventeli on sisustamiseen erikoistunut verkkokauppa, jolla on myymälä myös Haminan Raatihuoneentorilla. Myymälän valikoimiin kuuluu useita tuotemerkkejä, joita Sisustus Laventeli myy Haminassa yksinmyyntioikeuksin, kuten GreenGate, Lisbeth Dahl, PR Home, IB Laursen, Country Field, Antic Line Collection ja Country Corner.

  Sisustus Laventeli tarjoaa sopivat tuotteet ja välineet koko kodin sisustamiseen. Nettisivuilla tuotteita voidaan tarkastella tuoteryhmittäin. Myös uutuudet ja tarjoukset ovat selvästi näkyvillä. Sivuilla voidaan lisäksi luoda On24 verkkokaupan tavoin oma asiakastili, ottaa yhteyttä ja tehdä tuotehakuja.

  Sisustaminen on helppoa, kun on kauppa, jossa on kattava valikoima kaikkea sisustamiseen liittyvää. Sisustaminen on myös mukava harrastus ja tarjoaa hienoja kokemuksia. Lisäksi se on mukava tapa koko perheelle viettää aikaa yhdessä. Nyt kannattaakin tulla tutustumaan Sisustus Laventelin mainioon verkkokauppaan ja laittaa vaikka koko kodin sisustus kerralla uusiksi. Jos pidit Sisustus Laventelista, pidät varmasti myös Lundagårdin sisustuskaupasta. Sisustus Laventelista saadaan myös lahjakortit ja muut lahjaideat helposti, edullisesti ja vaivattomasti!

  Sisustus Laventeli lyhyesti
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun