Sisustus Marissa

Sisustus Marissa

00.0
(0)
 • Persoonallisia sisustustuotteita
 • Toimitus 2-5 arkipäivää
 • Toimitus Posti ja Matkahuolto
 • Maksaminen verkkopankilla, luottokortilla, osamaksuna tai laskulla
 • Ilmainen toimitus

  ”Talosta tulee koti, kun se tarjoaa ruumiille suojan ja sielulle lohdun.” Tämä kaunis ajatus on luettavissa Sisustus Marissan nettisivuilla, joihin jokaisen sisustusfanin kannattaa tutustua. Sisustus Marissa tarjoaa sisustustuotteiden lisäksi sisustustekstiilipalvelua asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan.

  Suunnittelupalvelusta voidaan tilata joko pieni suunnitelma esimerkiksi verhoille tai koko kodin pintamateriaali- ja tekstiilisuunnitelman toteutuksen. Sisustus Marissa auttaa myös etsimään toteuttajan remonttisuunnitelmille. Verkkokaupan valikoimassa on muun muassa tekstiilejä, mattoja, kankaita, astioita, sisustustavaraa, tapetteja ja huonekaluja. Vaikka tuoteryhmät ovat pitkälti samoja, kuin esimerkiksi Stockmann sisustuksessa ovat tuotteet silti erilaisia. Myös Sisustus Marissan tuotteista löytyy aina jokin juju. Sisustus Marissa haluaakin erottua kilpailijoiden tuotteista kauniilla, mielenkiintoisilla, laadukkailla ja toimivilla tuotteilla.

  Halutessaan asiakas voi varata sisustuspaketin, jossa ideana on suunnitella yksityis- tai yritysasiakkaalle tekstiilit, kuten verhot, kaihtimet, tyynyt, matot, vuodevaatteet, pöytäliinat ja seinäteokset. Asiakas voi teettää vain suunnitelman tai ostaa palvelupaketin “avaimet käteen” -periaatteella. Palvelupaketti räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Se voi sisältää esimerkiksi suunnittelun, tarvikkeiden hankinnan ja valmistuksen sekä asennuksen. Sisustus Marissa tarjoaa suunnittelupalvelua huonekalujen, valaisimien sekä pintamateriaalien valinnoissa, hankinnassa ja toteutuksessa. Netistä yrityksen sivulta voidaan lukea myös sisustusblogia ja seurata ajankohtaisia tapahtumia ja uutisia. Nyt siis kaikki keräämään kokemuksia sisustamisesta yhdessä Sisustus Marissan kanssa!

  Sisustus Marissa lyhyesti
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun