Tiirinkosken tehdas

Tiirinkosken tehdas

00.0
(0)
 • Tirikosken Tehdas verkkokaupasta löydät pienen erän kauniita sisustustuotteita kuten tyynyjä
 • Toimitus 1-3 arkipäivää
 • Maksutavat verkkopankit, luottokortit, lasku ja postiennakko

  Tiirinkosken tehdas on vuonna 2013 perustettu, vanhaa aikaa henkivä sisustuskauppa Hämeenlinnassa. Ihastuttava putiikki sijaitsee vanhassa navetassa idyllisen maalaistalon pihapiirissä. Tila on tunnettu lampaistaan, joten taljoja ja ihania villalankoja on myös myynnissä.

  Ostosten ohella Tiirinkosken tehdas on mukava retkikohde. Eläinten ihailun lomassa voidaan tehdä ostoksia kotiin tai lahjaksi. Miten olisi vaikkapa puuvartinen lattiaharjasetti, kaunis tyyny, uusi torkkupeitto tai härkäpapuja? Liike suorastaan pursuaa kaikkea, mitä nainen vaan voi kotiinsa haluta.

  Tiirinkosken tehdas on kerännyt paljon kehuja asiakkailta, blogaajilta ja sisustuslehdiltä, eikä suotta. Sen sanotaan jopa synnyttäneen uuden sisustustyylin, maalaisindustrialismin, jossa rouheaa teollisuustyyliä lämmitetään taljoilla ja vanhalla puulla. Tiirinkosken tehdas onkin onnistunut yhdistämään navettamyymälänsä maalaistunnelman ja modernin verkkokaupankäynnin.

  Kaupan sympaattinen tyyli vetoaa kiireiseen nykyihmiseen. Entisessä navetassa sijaitsevassa puodissa myydään muun muassa tanskalaisten Tine K Homen (löytyy myös Nougat sisustuskaupasta), Bloomingvillen ja esimerkiksi Room21:stäkin löytyviä House Doctorin tuotteita. Kaupasta saadaan myös Littlephant-tuotteita ja Odd Molly -merkkiä. Kauniissa miljöössä ollaan tämän hetkisen sisustusmaun ja -trendien aallonharjalla.

  Tiirinkosken tehdas lyhyesti

  • Tiirinkosken tehdas on idyllinen puoti Hämeenlinnassa. Myös nettikaupan valikoima on vaikuttava.
  • Toimitusaika: 1-3 päivää. Tilaustuotteille toimitusaika ilmoitetaan erikseen.
  • Maksutavat: Verkkopankit, Visa, Mastercard, lasku, postiennakko.
  • Toimituskulut: Paino enintään 4 kg, hinta 5,00 €; Paino enintään 10 kg, hinta 7,50 €; paino enintään 15 kg, hinta 10 €. Yli 300 € tilaukset ilman toimituskuluja. Huonekalut toimitetaan sovitun rahtikulun mukaan.
  • Toimitustapa: Posti, Matkahuolto tai nouto Hämeenlinnasta.  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?