Vaniljasydän

Vaniljasydän sisustus

00.0
(0)

   Jos ketjukauppojen toinen toistaan muistuttavat tuotteet tympäisevät, mutta polttava halu olisi kuitenkin sisustaa kotia jollain uudella ja uniikilla, kannattaa suunnata Vaniljasydämeen. Ihastuttava Vaniljasydän on sisustamiseen erikoistunut nettikauppa.

   Verkkokaupasta löytyy paljon tuotteita, jotka on tehty käsityönä ja joita ei ole naapurilla. Mainio esimerkki kädentaitajien tuotteista ovat tölkkiklipsipussukat, jotka sopivat niin kännykälle kuin kukkaroksi. Virkkaamiseen on käytetty 100-prosenttista puuvillalankaa ja vuorikankaisiin jämäpaloja. Kaupasta löytyy myös nostalgisia pitsimattoja, käsin virkattuja tossuja, ja laukkuja sekä kauniita tiskirättejä, jotka sisältävät 70 % bambua ja 30 % puuvillaa. Vaniljasydän on mukavaa vaihtelua suurille sisustusliikkeille kuten Scandinavian Design Center tai Finnish Design Shop. Luonnollisesti valikkoima on selvästi pienempi, mutta jotain hauskoja löytöjä sisustuksen saattaa silti tehdä.

   Suosittuja ovat myös hauskat avaimenperät, jotka ovat pieniä, vanulla täytettyjä jauhosäkkejä ja joissa on mukana hyvän mielen kehotus. Pehmeä vanutäyte tekee avaimenperistä käteviä stressileluja. Trenditietoinen sisustaja on innoissaan myös puusydämistä, aforismeilla varustetuista puulaatikoista ja isoista puukirjaimista. Valikoimiin kuuluu lisäksi ihania, vanhanaikaisia huonekaluja ja laadukkaita, hollantilaisia Esta Home - ja Esta Kids -tapetteja. Kannattaa kurkkata, mitä muuta verkkokaupasta löytyykään. Pelkkä Vaniljasydämen sivujen selaaminen on kokemus itsessään.

   Vaniljasydän lyhyesti

   • Vaniljasydän tarjoaa uusvanhoja ja maalaisromanttisia huonekaluja ja sisustustuotteita.
   • Toimitusaika: n. 2 viikkoa.
   • Toimitustapa: posti tai nouto Itä-Helsingistä. Huonekalut Matkahuollon kautta.
   • Maksutavat: Kun tilaus on tehty sähköpostiin, vastauksessa saadaan 20 %:n ennakkolaskun. Loppulasku + mahdolliset postikulut maksetaan, kun tavara on valmiina.
   • Toimituskulut: Postikulut määräytyvät tuotteiden painon ja koon mukaan Itellan hinnaston perusteella. Normaali postipaketti alk. 7,40 e. Mahdollinen särkyvän tavaran lisä asiakkaan toiveen mukaan. Estan tapeteissa postikulut 10 e tai 16 e. Huonekalun kotiinkuljetuksen hinta määräytyy postinumeron perusteella.   Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

   Kokemuksia? Lisää kommentti

   Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?