Villa 31

Villa 31

00.0
(0)
 • Villa 31 maalaisromanttiasia sisustustuotteita kuten valaisimia, säilytystuotteita ja vetimiä
 • Toimitustapoina kirje, postipaketti ja SmartPOST
 • Maksutapoina verkkopankit, Klarnan osamaksu ja lasku sekä luottokortit
 • Toimitukset 3-8,90€

  Villa 31 on verkkokauppa, jolla on myös liike Pohjanmaan Maalahdessa. Verkkokaupassa on myynnissä toinen toistaan ihanampia sisustustuotteita. Tuotteita voidaan helposti etsiä joko tuoteryhmittäin, kuten valaistus ja säilytys tai tuotemerkeittäin, kuten Maison Belle ja Yankee Candle.

  Verkkokaupassa on myytävänä myös alennus- ja sesonkituotteita. Näitä voidaan etsiä erilaisin lajitteluperustein, kuten halvimman tai kalleimman tuotteen mukaan. Sivuilla on myös Uutta-kategoria, josta löytyy tuoreimmat uutuudet ja sisustusmaailman tämän hetken kuumimmat trendit. Sivuilta voidaan tilata myös lahjakortti. Mikäpä sen mukavampi lahja, kun voidaan päättää itse, mitä lahjaksi saadaan. Villa 31 on huomioinut myös bloggaajat sivuillaan.

  Villa 31 tarjoaa ihania, edullisia, tyylikkäitä ja moneen kotiin sopivia sisustustuotteita. Verkkosivuilta voidaan hakea kokemuksia ja inspiraatiota omaan sisustukseen. Oli kyseessä sitten uuden kaupunkikodin pikainen sisustaminen tai maaseutukodin pidempiaikainen sisustusurakka, kaikki löytyy Villa 31:stä. Sisustustavaroiden lisäksi sivulta löytyy huonekaluja, asusteita, askartelutarvikkeita, leluja ja kaikkea mukavaa puutarhaan. Verkkokauppaan saapuu uusia tuotteita koko ajan. Jos sivuilta ei löydy sitä, mitä etsitään, toive voidaan lähettää sähköpostitse. Voit katsoa sisustustuotteita myös muista verkkokaupoista kuten Finnish Design Shopista tai Room 21 sisustuskaupasta. Nettisivuilta löytyy myös kartta kivijalkakauppaan. Sisustaminen on helppoa oikeilla ja sopivilla tuotteilla!

  Villa 31 tiivistetysti
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun