Allposters.fi

Allposters.fi julisteet ja taulut

00.0
(0)
 • Julisteita, tauluja, T-paitoja, myös omista digikuvista
 • 2-7 vuorokauden toimitukset
 • Maksaminen luottokortilla Visa, MasterCard, American Express ja Discover
 • Toimitusmaksut 11 - 39,30 euroa

  AllPosters.fi on netissä toimiva julisteiden erikoiskauppa. Se tarjoaa valtavan valikoiman mm. korkealaatuisia julisteita, taidevedoksia, valokuvia, Canvas-taidetta sekä T-paitoja ja iPhonen suojakoteloita. Lisäksi kauppa tarjoaa kehystyspalvelua.

  Julisteita ja muita tuotteita voi valita useista eri aihepiireistä, esim. musiikki, elokuvat, ihmiset, matkustus, maisemat, eläimet ja sarjakuvat. AllPosters.fi on selkeä ja helppokäyttöinen verkkokauppa. Tuotteita voi selata kätevästi hakutoiminnon avulla. Tuotteiden ostaminen kaupasta on myös erittäin helppoa ja nopeaa netin kautta. AllPosters.com on toiminut vuodesta 1998 lähtien, ja lukuisilla asiakkailla useissa eri maissa on nettikaupasta myönteisiä kokemuksia.

  Nettikaupasta tilattujen julisteiden, T-paitojen sekä valokuvien käsittelyaika on 24 h, erikoistilauksena toimitettavien vedosten 5−7 arkipäivää, kehystettyjen ja pohjustettujen tuotteiden 3−10 arkipäivää. Verkkokauppa toimittaa tilaukset 2−7 arkipäivässä. Toimituskulut vaihtelevat 11 eurosta 39,90 euroon tilauksesta riippuen. Asiakkaalla on 30 päivän palautusoikeus tilauksen vastaanottamisesta. Palautusmaksut vaihtelevat 7,50−50 euron välillä palautettavasta tuotteesta riippuen.

  Tilauksen maksaminen netissä on helppoa. Tilauksen voi maksaa luottokortilla ja PayPal-maksulla. Hyväksyttäviä luottokortteja ovat Visa, MasterCard, American Express ja Discover. PayPal-maksu ei kuitenkaan ole mahdollinen, jos toimitusosoite on Suomessa.

  AllPosters.fi-verkkokaupan asiakaspalveluun saa yhteyden esimerkiksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tilaukset[ät]allposters.com.

  Allposters.fi lyhyesti
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun