Hobby Hall

Hobby Hall sisustuskauppa

54.0
(5)
 • Kattava valikoima sisustustuotteita
 • Toimituskulut 6,90 - 19,90€, erikoistuotteissa kulut merkitty erikseen
 • Maksutavat: verkkopankki, luottokortti, lasku, luotto, postiennakko

  Hobby Hall palvelee sisustajia myös netissä

  Hobby Hall on monille tuttu jo postimyyntikuvastojen ajoilta. Kuvastoja ei juuri enää asikkaille lähetetä, mutta netistä Hobby Hall palvelee kaikkia asiakkaitaan vielä entistä paremmin ja tehokkaammin tarjoten yhtä edullisia hintoja, yhtä hyviä tarjouksia ja pitkiä maksuaikoja kuin aikaisemminkin. Netissä Hobby Hall tarjoaa asiakkailleen todella hyviä alennuskoodeja, joilla voi tehdä edullisia löytöjä ja ostoksia. Voimassaolevat alennuskoodit löydät tältä sivulta pääkuvan alta.

   

  Hobby Hall sisustustavaratalossa, tai oikeastaan ihan koko kodin tavaratalosta, löydät kaiken, mikä ikinä saatat kotona tarvita: matot, lakanat, pyyhkeet, peitot, huonekalut, piensisustus, kodinkoneet, astiat, aterimet, kylpyhuoneen sisustuksen, lastenhuoneen sisustuksen, naulakot, rahit, hyllyt, kausiluonteiset koristeet, kuten joulu- ja pääsiäiskoristeet... Hobby Hallin valikoima on todella todella laaja! Tuotemerkkeinä on pääasiassa kotimaisia laatumerkkejä, mutta toki joukossa on myös edullisempia ulkomaisia merkkejä, Luhta Home, Marimekko, Iittala, Arabia, Hackman, Fiskars, Finlayson ja muut kotimaiset laatumerkit. Hobby Hall kun on nykyään osa Stockmann Oy:tä, jossa panostetaan niinikään laatumerkkeihin.

   

  Hobbu Hall verkkokaupasta löytyvät kodin sisustuksen lisäksi myös kodin viihde-elektroniikka puhelimista televioihin, soittimiin ja kaiuttimiin, kodinkoneet, kamerat ja muut vempaimet. Samoin löytyvät tarvikkeet ja tuotteet pihaan ja puutarhaan, kuten puutarhakalusteet, istutushyllyt ja laatikot, puutarhavälineet kottikärryjä myöten.  Samoin on tuotteet urheiluun ja vapaa-aikaan, pukeutumiseen sekä kauneuteen ja terveyteen.

   

  Hobby Hallissa voi maksaa joustavasti osamaksulla

  Hobby Hall on aina ollut tunnettu siitä, kuinka joustavaa maksaminen on siellä ollut. Alusta lähtien Hobby Hallissa on voinut maksaa ostokset useassa eri erässä, jolloin isompien hankintojen tekeminen on paljon helpompaa. Hobby Hall erämaksulla voi ostoksiin saada maksuaikaa jopa 24 kuukautta suhteellisen edullisilla koroilla. Hobby Hallissa voi toki maksaa ihan tavallisesti verkkopankissa, luottokorteilla tai postiennakolla myös.

   

  Toimitusaika riippuu siitä, onko tuotetta juuri varastossa, mutta useimmiten toimitusaika on 1–5 vuorokautta. Toimituskulut ovat 6,90-19,90 euroa riippuen tuotteesta. Usein Hobby Hallista voi saada alennuskoodilla myös ilmaiset toimituskulut, alennuskoodit kannattaakin aina tarkistaa ennen ostoksia. Hobby Hall Hobbalot taas ovat tavaratalon omat alepäivät, jolloin on todella hyviä alennuksia ja tarjouksia eri tuotteista, näitä tarjouksia ei kannata ohittaa!

  Hobby Hall yhteystiedot

  puh. 09 121 120 (tiedustelut, laskutus, huolto, service på svenska)
  puh. 09 121 122* (uudet tilaukset)
  ma-pe 8-19

   

   

  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun