Ellos

Ellos sisustus

33.7
(3)
 • Toimitusaika noin viikko
 • Palautusaika 14pv
 • Toimituskulut 5-25€
 • Maksutavat: lasku, tili tai luottokortti
 • Ellos tarjoaa usein alennuskoodeja

  Ellos on suomalaisille tuttu verkkokauppa. Myös monille innokkaille sisustajille on kertynyt hyviä kokemuksia verkkokaupasta, sillä Elloksen kodinosastolta löytyy monipuolinen ja laaja valikoima sisustustuotteita. Lisäksi sisustustuotteiden ostaminen sujuu hyvin helposti netissä Elloksen verkkokaupassa. Ellokselta löytyy myös suuri valikoima naisten, miesten ja lasten vaatteita ja kenkiä, kodinelektroniikkaa sekä urheiluvaatteita ja -välineitä. Tuotevalikoiman selaamisessa voidaan käyttää apuna sivustolla sijaitsevia hakutoimintoja, kuten tuotekategoria-, väri- tai tuotemerkkihakua. Tilauksen on oltava vähintään 25 euron suuruinen. Tilauksen maksutavaksi voidaan valita lasku, tili ja luottokortit. Tilaus toimitetaan noin viikon kuluessa Postnordin välityksellä Matkahuollon toimipaikkaan, Siwaan, Valintataloon tai Euromarkettiin.

  Sisustustuotteita Ellokselta

  Elloksen kodinosastolle on koottu kattava valikoima sisustustuotteita, ja sieltä löytyykin kaikkea mahdollista kotiin. Lisäksi verkkokaupassa on kiinnitetty huomiota erilaisiin sisustustyyleihin, ja valikoimasta voidaankin hankkia monenlaiseen makuun sopivia tuotteita, olipa oma sisustustyyli sitten runsaan maalaisromanttinen tai pelkistetympi moderni. Kodinvalikoimasta voidaan ostaa verhoja, kankaita, makuuhuoneen tekstiilejä, koristetyynyjä ja päällisiä, kylpyhuoneen tekstiilejä, mattoja, huonekaluja, sisustustarvikkeita, valaisimia, tapetteja ja maaleja, torkkupeittoja, huonekalutekstiilejä, keittiötekstiilejä, tekstiilejä mitoittain, keittiötarvikkeita sekä tulisijoja. Huonekaluvalikoimasta voidaan hankkia kotiin hyllyjä ja säilytyskalusteita, kylpyhuoneenkalusteita, lasten huonekaluja, mediakalusteita, peilejä, pöytiä, sohvia ja nojatuoleja, sänkyjä ja patjoja, tuoleja ja jakkaroita sekä yöpöytiä. Sisustustarvikkeista löydetään kotiin mm. koriste-esineitä, kynttilänjalkoja ja lyhtyjä sekä maljakoita. Keittiöön voidaan hankkia esim. astioita, patoja, kattiloita, keittiövälineitä, leivonta- ja yleiskoneita sekä muita keittiössä tarvittavia laitteita ja koneita. Kodintuotteita löydetään lukuisilta eri tuotemerkeiltä, kuten Bloomingville, By Rydéns, Day Home, Decor Maison, Ellos, Ferm Living, Hello Kitty, Joseph Joseph, Jotex, Kitchen Aid, Krups, Linie Design, Shepherd ja Siemens. Verkkosivuilla sijaitsevasta Inspiraatiota-kategoriasta löydetään sisustuksen viimeisimmät trendit sekä monia sisustusvinkkejä kotiin.

  Tilauksen maksutavaksi voidaan valita lasku, tili, Visa- tai Mastercard-luottokortit. Tilaus voidaan myös maksaa noutohetkellä käteisellä tai maksukortilla. Tilaus toimitetaan noin viikon kuluessa Postnordin välityksellä Matkahuollon toimipaikkaan, Siwaan, Valintataloon tai Euromarkettiin. Jos tilaus halutaan kotiin nopeasti, voidaan toimitustavaksi valita Express24-paketti, sillä se toimitetaan 2 päivässä. Toimitustavaksi voidaan valita myös kotiinkuljetus. Toimituskuluja peritään lasku- ja tiliasiakkailta 5,20 euroa ja käteisasiakkailta 8,20 euroa. Express24-pakettiin lisätään 6,90 euron laskutuslisä, kotiinkuljetukseen lasku- ja tiliasiakkaille 4,20 euron lisämaksu ja käteisasiakkaille 6,20 euron lisämaksu. Yli 20 kg tilauksesta peritään 14−79 euron suuruinen rahtimaksu, josta voidaan lukea tarkemmin Elloksen verkkosivuilta. Asiakaspalveluun voidaan ottaa yhteyttä puhelimitse, täyttämällä verkkosivuilla oleva yhteydenottolomake tai lähettämällä.

  Kooste Ellos sisustuskaupasta

  Suomalaisille tutussa Elloksen verkkokaupassa on tarjolla suuri valikoima kodin sisustustuotteita, ja siksi monille tyytyväisille asiakkaille onkin kertynyt kokemusta sisustustuotteiden ostamisesta Ellokselta. Valikoimasta voidaan hankkia mm. huonekaluja, keittiötarvikkeita, kankaita, verhoja, mattoja, tekstiilejä, sisustustarvikkeita ja valaisimia. Tuotevalikoimaa voidaan selata helposti esimerkiksi kategorian, värin tai tuotemerkin mukaan. Maksutavaksi voidaan valita lasku, tili, Visa- tai Mastercard-luottokortit sekä käteinen ja maksukortti noutohetkellä. Tilaus toimitetaan noin viikon kuluessa Postnordin välityksellä Matkahuollon toimipaikkaan, Siwaan, Valintataloon tai Euromarkettiin.

  Elloksen verkkokaupasta voidaan hankkia kotiin monenlaisia sisustustuotteita ja kodintarvikkeita.

   

  Ellos sisustus tiivistetysti


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Oili Pakarinen sanoo...1
  Tilasin Ellokselta ja palautin tuotteet. Palautuksesta huolimatta Ellos laskutti minua palautetuista tuotteista lopulta lähettäen karhukirjeitä. Maksoin laskun ja reklamoin palautuksesta ja hyvitettävästä laskusta Elloksen asiakaspalveluun. Asiakaspalvelusta ei kuitenkaan ikinä vastattu. Lopulta olin yhteydessä kuluttaja-asiamieheen ja kuluttaja-asiamiehen yhteydenoton jälkeen Ellos palautti vihdoin liikasuorituksen Ellos-tililleni. Luonnollisesti olisin halunnut palautuksen rahana, koska en aio ikinä enää ostaa Ellokselta yhtään mitään menettäen rahaa ja tukemalla kuluttajia huijaavaa yritystä. Elloksen laskutus huijaa myös kuluttajaa. Jos maksutavaksi valitsee laskun, ei Ellokselta saa heti laskua, jolla maksaa koko summa ja sitten rahastavat osamaksuilla.en voi suositella Ellosta kenellekään, vältä siis yritystä ja osta luotettavilta verkkokaupoilta.
  02.05.2020 20:332020-05-02
  Sivu 1 / 1  (1 kommentti)  RSS   Tämä sivu     RSS   Kaikki sivut

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun