Lumore

Lumore sisustuskauppa

22.5
(2)
 • Sisustustuotteita ja kodintekstiilejä suomalaisilta huippunimiltä
 • Toimitukset 1-3 arkipäivää
 • Ilmaiset toimitukset yli 75 euron tilauksille (norm. 5,90€)
 • Maksutavat: lasku, osamaksu, luottokortit, verkkopankit

  Lumore, tehtaanmyymälä netissä

  Lumore on kahden oululaisnaisen perustama sisustusverkkokauppa, jonka ideana on toimia suomalaisten laatumerkkien tehtaanmyymälänä netissä. Näin suomalaiset laatumerkit ovat paremmin saatavilla koko maassa, suoraan tehtaalta ilman välikäsiä, jolloin hinta ei nouse todella korkeaksi. Lumore myy ainoastaan varastossa olevia tuotteita, joten toimitusajat ovat lyhyitä ja tuotteet saapuvat näppärästi ja nopeasti kotiin.

   

  Lumore luottaa suomalaiseen laatuun, muotoiluun ja suunnitteluun, ja arvostaa sitä. Siksi Lumoren tuotemerkit ovat kaikille suomalaisille tuttuja huippumerkkejä: Iittala, Vallila, Finlayson, Luhta, Aarikka, Jokipiin Pellava sekä oululainen Lovi, joka valmistaa kauniita ja veistoksellisia piensisustusesineitä ja kortteja ohuen ohuesta vanerista. Muuten Lumoren valikoimassa on pääasiassa kodin tekstiilejä laidasta laitaan, verhoista pyyhkeisiin ja keittiötekstiileihin. Lumorella on myös sisustustarroja ja pieniä sisustustauluja.

   

  Lumoren valikoimassa on aina myös tarjoustuotteita, kuten valikoimasta poistuvia tuotteita, jotka myydään edullisesti pois, samoin kuin edellisen kauden kankaita. Kannattaa tsekata Lumoren Outlet kori sekä tietysti alennuskoodit, jotka näet hyvin tältä sivulta pääkuvan alta. Alennuskoodeja voi olla tietystä tuoteryhmästä tai koko valikoimasta. Kaiken kaikkiaan Lumoren asiakkailla on hyviä kokemuksia sekä tarjouksista että alennusmyynneistä, sillä tällöin on mahdollista saada laatutuotteita edullisesti.

  Lovi tuotteet tehtaanmyymälästä

  Lovi on nerokas ja kaunis tuotemerkki Oulusta, se valmistaa pieniä ja kauniita esineitä ohuen ohuesta vanerista, esimerkiksi pieniä koriste-esineitä, joulukuusen koristeita tai koristepuita. Erittäin suosittuja ovat pelkistetyt muumihahmot sekä porot, jotka molemmat ovat loistavia lahjoja ja tuliaisia esimerkiksi ulkomaille matkustettaessa tai ulkomaisille ystäville lähetettäväksi. Lovi tuotteet sopivat monenlaiseen sisustukseen.

  Lumore tilaus ja toimitus

  Lumoren verkkokaupassa on helppo ja joustava asioida. Tuotteet maksetaan verkkopankissa, luottokorteilla, osamaksulla tai laskulla. Tuotteet toimitetaan todella nopeasti 1-3 arkipäivässä, joten esimerkiksi viime hetken lahjatilaukset onnistuvat täältä hyvin! Toimituskulut maksavat 5,90 euroa, mutta yli 75 euron tilauksissa toimituskulut ovat ilmaiset.

  Lumore yhteystiedot

  Lumoren verkkokauppaan saa parhaiten yhteyden nettisivujen yhteydenottolomakkeella tai laittamalla viestiä yrityksen Facebook-sivujen kautta.
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun