Sisustuskauppa.com

Sisustuskauppa.com

44.5
(4)
 • Nopeat toimitukset, ennen klo 12 tehdyt tilaukset käsitellään jo samana päivänä
 • Maksutavat: Lasku, verkkopankit, luottokortit, osamaksu
 • Toimitustavat: Nouto, Posti, Pakettiautomaatti, kotiinkuljetus

  Sisustusliike Sisustuskauppa.com on monipuolinen sisustustavaratalo. Sisustusmyymälässä Tuusulassa pääset näkemään kaikki sisustus verkkokaupan tuotteet. Sisustuskauppa.comin oma varasto takaa nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen. .Tilaa ennen klo 12 ja tuotteet ehtivät vielä saman päivän toimitukseen.

  Sisustusliike Sisustuskauppa.comin ”Sisusta kaikilla aisteilla” viittaa Suomen laajimpaan tuoksutuotevalikoimaan. Sisustuskauppa.comista saat kattavan valikoiman Yankee Candle- ja Millefiori Milano- tuoksutuotteita. Valikoimassa on mm. tuoksukynttilöitä, ilmanraikastimia niin autoon kuin kotiin, tuoksutikkuja ja muita huonetuoksuja.

  Suosituimmat tuotemerkit sisustustavaratalo Sisustuskauppa.comissa ovat Yankee Candle, Tri-Coastal Design Group, Modern House by Martinsen, Holmen, Sans ja Millefiori Milano.

  Tervetuloa tutustumaan Sisustusliike Sisustuskauppa.comin alati vaihtuvaan ja ajanhermolla olevaan valikoimaan kodin sisustustavaroita, lahjatavaroita, keittiötarvikkeita, huonekaluja ja  tuoksutuotteita.

  Ihanuuksia kotiin, mökille ja lahjaksi.
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Tiinz sanoo...4
  Huippuvalikoima Yankeeta ja nopea toimitus.
  08.10.2016 12:502016-10-08
  Sivu 1 / 1  (1 kommentti)  RSS   Tämä sivu     RSS   Kaikki sivut

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun