Jotex

Jotex Sisustus

113.6
(11)
 • Toimitusaika 2-4 päivää
 • Toimitustavat: PostNord, Express24, kotiinkuljetus ja nouto Jotex-terminaalista
 • Maksutavat: luottokortit, lasku, tili ja maksu käteisellä
 • Todella laaja valikoima edullisia sisustustuotteita kuten mattoja, verhoja muita tekstiileitä.

  Jotex on lähes kaikille suomalaisille tuttu verhojen ja sisustustekstiilien nettikauppa, joka alun perin tuli tunnetuksi postimyyntikuvastona. Tänä päivänä Jotexin ihanasta verkkokaupasta löytyy verhojen liäksi paljon muutakin: tekstiilejä makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen, keittiön ja olohuoneeseen, mutta myös huonekaluja, keittiötavaroista, astioita sekä pieniä sisustusesineitä ja valaisimia.

   

  Jotex perustettiin jo 1960-luvulla, kun ruotsalainen Sven-Åke Johansson teetti oman verhokuvaston ja kauppasi verhoja ovelta ovelle. Jotex kasvoi kivijalkaliikkeeksi ja postimyyntifirmaksi, joka halusi tarjota tuoreita, trendikkäitä ja innovatiivisia verhoja ja tekstiilejä. Vuonna 2009 Jotex siirtyi Ellos Groupin omistukseen ja on sen jälkeen laajentanut tuotevalikoimaansa. Silti Jotexin valikoima on ihan omansa. Suomessa Jotex on toiminut jo parikymmentä vuotta.

  Kodin tekstiilit netistä

  Mikäli olet etsimässä pussilakanoita, tyynyliinoja, verhoja, mattoja, pyyhkeitä, koristetyynyjä tai helmalakanoita, on Jotex juuri oikea osoite. Jotexilla on upea ja monipuolinen valikoima kaikkia kodin tekstiilejä. Jotex uudistaa tuotevalikoimaansa rohkeasi ja innovatiivisesti, kokeilee uusia materiaaleja ja on tiukasti trendeissä mukana, mutta suosii myös tiettyä klassismia. Jotexilta löytyy hintaluokaltaa vaihtelevia, on edullisia sekä arvokkaampia tekstiilejä.

   

  Verhovalikoima on todella laaja - onhan Jotex alun alkaen nimenomaan verhokauppa. Verhoista löytyvät laskosverhot, rengasverhot, solmimisverhot, paneeliverhot, verhokapat, lenkkiverhot, sivuverhot, monitoimiverhot, pimennysverhot, rullaverhot, lastenverhot, verhotangot ja verhotarvikkeet sekä verhottampit ja verhoklipsit.

   

  Mattoja on Jotexilla myös satoja erilaisia. Villamattoja, käytävämattoja, puuvillamattoja, muovimattoja, ulkomattoja terassille, kylpyhuonematot, nukkamatot, tuftatut matot, ovimatot, liukuestematot, vessamatot, räsymatot... Kylpyhuoneeseen löytyy lisäksi tietysti käsipyyhkeet, kylpypyyhkeet sekä suihkuverhot.

  Huonekalut Jotexilta

  Jotexilta saa tosiaan nykyään myös huonekaluja, kuten nojatuolit, pöydät, tuolit, jakkarat, pikkupöydät, sohvapöydät, ruokapöydät, sängynpäädyt, rahit, ulkokalusteet, hyllyt ja hyllyköt... Jotexin sisustusosasto on laadukas ja trendikäs ja sen tuotekuvat nettikaupassa ovat todella havainnolliset ja kauniit.

   

  Huonekalujen lisäksi Jotexilla on pientä sisustustavaraa, kuten kynttilläsomisteita, kynttilänjalat, koriste-esineet, taulut, lyhdyt, maljakot, kyltit, ruukut jne.

  Jotex tilaus ja toimitus

  Ennen Jotexilta tilaamista kannattaa tarkistaa tältä sivulta voimassaolevat alennuskoodit ja alennukset. Jotexin nettikaupasta löytyy myös Ale sivu, jossa on kaikki tarjouksessa olevat tuotteet. Kun olet klikkaillut tuotteet ostoskoriin, liitä mahdollinen alennuskoodi sille kuuluvaan kenttään ennen tilauksen maksamista. Alennuskoodin pitäisi aktivoitua heti, eli hinnan laskea.

   

  Jotexin toimitusaika on 2-4 päivää ja tilauksen voi maksaa luottokortilla, laskulla , tilillä tai verkkomaksulla. Jos sinulla on kokemuksia Jotexista, kerro kokemuksia ja jaa se muilla tämän sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella.

  Jotex videot ja mainokset

   


  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun