Displate

Displate

00.0
(0)
 • Yli 65000 metallista tehdyn sisustusjulisteen valikoima
 • Toimitus Europan sisällä 3-4 päivää
 • Maksutavat: luottokortit ja PayPal

  Displate alennuskoodit

  Ilmainen toimitus ostaessasi 3 julistetta

  Displate on nykyajan taidekauppa, jossa kuka tahansa voi ostaa ja myydä uniikkia taidetta - metallilevylle printattuna. Displate on upea ja persoonallinen tapa sisustaa oma kotinsa, siksi vaikka muutaman platen hankkiminen oman olohuoneen seinälle kannattaa todella laittaa harkintaan!

  Displaten konttori sijaitsee Iso-Britanniassa, mutta taide painetaan Puolassa, jonne siis peruutukset ja palautukset lähetetään. Displaten nettisivuilta löytyvät palautuksen ohjeet ja osoite.

  Displate perustettiin vuonna 2013 ja nykyään sen riveissä on taiteilijoita yli 70 eri maasta ja yli 3000 taiteilijaa. Ideana siis on, että kuka tahansa voi myydä omaa taidettaan Displaten sivuilla ja ansaita sillä rahaa. Copywrite säännöt sovitaan ja taiteilija saa jokaisesta myydystä displatesta sovitun korvauksen. Lisäksi voi ansaita rahaa myös jälleenmyymällä displateja.

  Taidetta pop-taiteesta pelihahmoihin ja elokuviin

  Displate taidetarjonnassa on tällä hetkellä kaikkea mahdollista: on ns perinteistä muotokuvaa, maisemaa, ja maalausta, mutta on myös elokuvahahmoja, pelihahmoja, pop-taidetta, modernia taidetta, grafiikkaa, tekstejä, eläimiä, ihmisiä, anime&magnaa, arkkitehtuuria, erilaisia hahmoja historiasta ja nykypäivästä, todellisuudesta ja mielikuvituksesta... Valikoimasta löytyy varmasti kaikille jotain.

  Taidekuva työstetään aina käsin metallilevylle, johon painetaan lisäksi uniikki hologrammi sekä taiteilijan signeeraus. Näin jokainen tuote on uniikki ja siksi keräilyarvo voi jossain vaiheessa nousta. Koska tausta on metallia, tuote toimii tietysti myös magneettitauluna, johon voi magneeteilla kiinnittää muistilappuja tms.

  Jokaisesta myydystä Dislplatesta istutetaan 10 puuta

  Displaten takana on nuori ja vastuullinen porukka, joka ei ainoastaan ole intohimoinen taiteen suhteen vaan myös tuntee vastuunsaympäristön suhteen. Displate on alusta lähtien sitoutunut lisäämään maapallolle hiilinielua istuttamalla puita. Jokaista myytyä displatea vastaan istutetaan 10 puuta eri puolille. Näin porukka sitoutuu korvaamaan osan siitä mitä kuluttavat bisneksellään.

  Displate sopii kaikkeen sisustukseen

  Displate on persoonallinen ja monipuolinen tapa sisustaa ja tehdä kodista oman näköinen. Se sopii kaikkeen mahdolliseen sisustukseen ja kaikkiin tiloihin. Se sopii olohuoneeseen esimerkiksi sohvan päälle kuvakollaasiksi, eteiseen muistitauluksi, lasten huoneeseen, vessaan, käytävälle... Ilme vaihtuu sitä mukaa, millaisen kuvan tai printin valitset tauluusi!

  Displate videot

  Katso kuinka displate valmistetaan:
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun