Furniturebox

Furniturebox

52.0
(5)
 • Kiinteä 59 euron toimitusmaksu riippumatta toimituksen suuruudesta
 • Tilaukset toimitetaan kotiinkuljetuksella
 • Maksutavat: luottokortit, verkkopankit, lasku ja osamaksu
 • Ilmainen palautusoikeus

  Furniturebox Finland on ruotsalaisen Furnitureboxin suomalainen verkkokauppa, jossa on todella todella laaja valikoima erilaisia huonekaluja ja sisustustuotteita kotiin! Furniturebox on tunnettu nopeista ja varmoista toimituksistaan, kotiinkuljetuksesta sekä edullisesta rahdista. Palautus on aina ilmainen, joten älä huoli, jos tuote ei ollutkaan sitä mitä kuvittelit sen olevan.

  Huonekalut, kodin sisustus ja ulkokalusteet netistä

  Furnitureboxin valikoima on todella laaja. Sieltä löytyvät sängyt, pöydät, ruokapöydät, tuolit, penkit, sohvat, sängypäädyt, pikkutuolit, ruokapöydän tuolit, sohvapöydät, sivupöydät, nojatuolit, rahit, hyllyt, hyllyköt, tasot, senkit, kaapit, lipastot, lamput, valaisimet, matot, yöpöydät, tv-tasot, vaaterekit, kirjoituspöydät, apupöydät, peilit, jakkarat, ruokailuryhmät... Lisäksi löytyy erittäin laajasti erilaisia ulkokalusteita terassille kuten säänkestävät pöytäryhmät, sohvaryhmät jne.

   

  Furnitureboxista löytyvät myös huolto-ohjeet ja käsittelyohjeet huonekaluille, jotta ne säilyisivät mahdollisimman pitkään mahdollisimman kauniina ja hyvinä osana sisustusta.

  Alennuskoodit Furniturebox

  Furniturebox tarjoilee alennuksia, tarjouksia ja alennuskoodeja tämän tästä, siksi kannattaa aina seurata tältä sivulta tai muualta alennuskoodisivuilta koodit ennen ostamista. Parhaat alennuskoodit saa toki kun tilaa sähköpostiin kaupan uutiskirjeen, jolloin saat myös henkilökohtaisia alennuskoodeja sekä tottakai tietoa uusimmista tuotteista ja tapahtumista ja tarjouksista.

  Tilaus ja toimitus Furnitureboxista

  Kaikissa Furnitureboxin tuotteissa ja huonekaluissa on 14 päivän palautusoikeus, jona aikana sinulla on siis oikeus tutustua tuotteeseen ja päättää vielä kerran ostatko vai et. Jos päätät purkaa kaupan, voit lähettää tuotteen ilmaiseksi palautuksena. Katso tähän ohjeet Furnitureboxin nettisivuilta. Muista, että tuote täytyy olla käyttämätön ja täysin siisti palautettaessa. Mikäli kuljetuksessa on tullut jälkiä, ilmoita vaurioista välittömästä Furnitureboxile.

   

  Furnitureboxin sisustustuotteet ja huonekalut toimitetaan aina kotiinkuljetuksena, siis isommat tuotteet, jonka rahti maksaa 69 euroa. Pienempien sisustustuotteiden toimitus ei toki oli tämän hintaista.

  Furniturebox yhteystiedot

  Puhelin 09 - 424 520 40

  asiakaspalvelu@furniturebox.fi
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Mekku sanoo...1
  Tilasin jenkkisängyn ja jo toimitus viipyi todella kauan. Itse sänky on todella huonolaatuinen. Jo alle vuodessa patja meni kuopalle. Nyt ollut 1,5 vuotta käytössä ja vaihtoon menee. En tule toistamiseen tästä liikkeestä ostamaan enkä voi suositella tätä verkkokauppaa.
  21.11.2018 10:072018-11-21
  Mmm sanoo...1
  Tuotteet maksettu jo viikkoja sitten, luvattu toimitusaika ei pidä, eikä tästä ilmoitettu asiakkaalle mitään. Ei ole mitään varmuutta milloin maksetut tuotteet saapuvat, ei anneta mitään kunnollista tietoa! En todellakaan voi suositella!
  26.06.2017 14:072017-06-26
  Sivu 1 / 1  (2 kommenttia)  RSS   Tämä sivu     RSS   Kaikki sivut

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun