Hemtex

Hemtex

14.0
(1)

   Hemtex tarjoaa kodinteksteelejä hyvään hintaan

   Korkealaatuiset ja yksilölliset Hemtexin kodintekstiilit viimeistelevät monenlaisen sisustuksen. Hemtex on perustettu vuonna 1973 ja on tällä hetkellä suuri Pohjoismaissa toimiva kodintekstiiliketju. Hemtexillä on Pohjoismaissa tällä hetkellä 160 myymälää, joissa kaikissa on sama valikoima. Erityisesti tyynyt ja verhot ovat tärkeä osa Hemtexin valikoimaa. 

   Hemtexin verhot ovat helppo vaihtoehto

   Hemtexin valmisverhot ovat viimeisteltyjä ja tuovat kodikkuutta monenlaiseen kotiin. Hemtexin verhovalikoimissa on paljon yhdistelmänauhaverhoja, joita voi kiinnittää sormikoukuilla, rypytysnauhakoukuilla tai piilolenkeistä suoraan verhotankoon. Tällä hetkellä valikoimiin kuuluu samettiverhoja, pellavaa muistuttavia kankaita sekä puuvillaverhoja. Verhojen pituudet vaihtelevat ja myös 3 metrisiä verhoja on saatavilla. Hemtexistä löytyy aina myös sesonkiverhoja, kuten jouluverhoja ja -kappoja sekä kesäisiä verhoja. Hemtexin valikoima kattaa hyvin myös suositut pimennysverhot, pimentävät rullaverhot, laskosverhot sekä kapat. Verhotarvikkeissa on myös valinnanvaraa, joten verhoihin liittyen Hemtexistä löytyy melkeinpä kaikki tarvittava.

   Sisusta Hemtexin tyynyillä ja huovilla

   Hemtexin valikoimiin kuuluu runsaasti erilaisia tyynyjä ja huopia. Koristetyynyillä tai tyynynpäällisillä on helppo piristää ja tuoda vaihtelua sisustukseen. Huovat ovat myös talviaikaan ehdoton ja käytännöllinen sisustustuote sohvan tai nojatuolin yhteyteen. Hemtexistä löytyy myös erilaisia pussilakanoita ja muitakin makuuhuoneen tekstiilejä, kuten päiväpeittoja. Myös pyyhkeet ja muut kylpyhuoneen tekstiilit ovat hyvin edustettuina. Hemtexin tuotteissa on käytetty kauniita värejä, joiden avulla voi luoda sisustukseen monenlaista tunnelmaa. Piensisustustuotteet ovat edullisia ja kauniita, joten niiden avulla voi helposti lisätä sisustukseen mielenkiintoisia yksityiskohtia. 

   Hemtexin asiakaspalvelu

   Hemtexillä on laaja myymäläverkosto, joissa voi käydä tutustumassa sisustustuotteisiin ja paikanpäältä on myös mahdollista saada monenlaista asiakaspalvelua. Jos asia koskee verkkokaupan tilauksia, voi Hemtexiin olla yhteydessä sähköpostin välityksellä. Toimituksen voi valita MyPack-pakettina lähimpään PostNordin toimituspisteeseesi tai toimituksen Hemtex-myymälään. Maksutavoissa vaihtoehtona ovat luottokorttimaksu, lasku (Klarna),osamaksu (Klarna-tili)  tai verkkopankkimaksu.


   Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

   Kokemuksia? Lisää kommentti

   Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


   Siirry alkuun