Kodin1

Kodin1 verkkokauppa

00.0
(0)
 • Osa Pohjoismaiden suurinta sisustuskauppaa Bygghemmaa
 • Nopeat 3-5 päivän toimitukset
 • Toimitusmaksu alk. 7,95€
 • Kotiinkuljetus 59€
 • Voit maksaa kaikilla yleisimmillä maksutavoilla

  Kodin ykkönen on täällä taas! Kodin ykkönen on edelleen yksi Suomen suurimpia ja rakastetuimpia sisustusliikkeitä ja -verkkokauppoja. Vuonna 2016 se ajautui konkurssiin, mutta sen osti saman vuoden marraskuussa ruotsalainen sisustusjätti Bygghemma. Verkkokauppa toimii siis entistä ehompana ja sisustusliikekin on taas avattu Espooseen.

   

  Kodin ykkönen on todella monipuolinen, laadukas ja luotettava kodin verkkokauppa. Sieltä saa paljon muutakin kuin pikkunättiä sisustuskamaa, nimittäin lähes koko kodin sisustuksen, kiinteitä kalusteita myöten! Kodin ykkösessä on nimittäin myös kylpyhuoneeseen todella laajasti suihkualtaat, hanat, pytyt, jopa porealtaat ja pihan uima-altaat.

  Kodin huonekalut Kodin1:stä

  Perinteisesti Kodin ykkösestä on hankittu kaikki kotiin. NImittäin tämän katon alta se on mahdollista, tuotteet ovat kohtuuhintaisia ja laadukkaita. Kodin ykkösellä on edelleen samat tuotteet ja samat tavarantoimittajat kuin suomalaisomistuksen aikoinakin. Tätä ei ilmeisesti ole tarkoitus muuttaa, mitä nyt valikoimaa laajentaa. Tuotevalikoima on nyt jo erittäin kattava, tarkkaa tuotemäärää on vaikea sanoa, mutta kymmeniä tuhansia varmasti.

   

  Huonekalut löytyvät kaikki Kodin 1:stä, ruokailuryhmät, sohvat, nojatuolit, sängyt, patjat, pöydät, tuolit, säilytyskalusteet, mediakalusteet, lastenkalusteet ja huonekalujen hoitoaineet.

   

  Kodin huonekalujen ja sisustustuotteiden tuotemerkeissä on valtava määrä laadukkaita merkkejä eripuolilta Eurooppaa: Andrarum, AL-KO, Bloomington, Bedly, Bathlife, Borås Cotton, Comfort Garden, Chemoform, Cortland, Fritab, FM Mattsson, GDNT, Hillerstorp, Hansgrohe, In Living, Kensington, Kinnabädden, KWA, Landmann, Leather Master, Markslöjd, Manor House, Malmbergs Elektriska, Nordicform, Norsk Dun, Noro, Scandinavian Choice, Turiform.

  Sisustustuotteet ja taulut netistä

  Kodin ykkösessä on erikoisen laaja valikoima tauluja ja taidetta, laidasta laitaan. Sieltä löytyy julisteita, canvastauluja, sisustustauluja, laadukasta grafiikkaa, öljymaalauksia... jokaiseen makuun jotain, edullisesti ja kalliimmalla hinnalla. Taulujen liäsksi löytyy kaikkea ihanaa kotiin: ruukut ja maljakot, sisustusesineet, seinäkoristeet, kynttiläjutut, säilytyskorit ja seinähyllyt, koristetyynyt ja torkkupeitot, nupit ja vetimet..

   

  Loppujen lopuksi persoonallinen sisustus syntyy pienistä yksityiskohdista. Siihen myös Kodin ykkösellä panostetaan, paitsi isoihin kuvioihin myös pieniin yksityiskohtiin.

  Pihaan ja puutarhaan Kodin ykkösestä

  Piha ja puutarha on ollut aina yksi Kodin ykkösen intresseistä, siinä missä sisätilatkin. Valikoimassa on hämmästäyttävä määrä erilaisia terassi- ja ulkokalusteita, päivänvarjoja, penkkejä, patioita, kasvihuoneita, kasvihuoneen hyllyjä... Terassikalusteita on monista eri materiaaleista, puusta, polyrottingista, rottingista, muovista... Lapsille tietysti löytyvät omat kalusteet.

   

  Yksi sisustuspuolella erikoisimmista tuotteista ovat uima-altaat ja ulkoporeammeet, joita voi myös ostaa Kodin ykkösestä. Siellä on upotettavia porealtaita sisäkäyttöön, ilmatäyttöisiä porealtaita sekä ulkokäyttöön tarkoitettuja lämmitettäviä porealtaita, joissa voi myös uida. Todellista luksusta!

  Tilaus ja toimitus Kodin ykkösestä

  Kodin ykkösen nettikauppa toimii turvallisella alustalla, helppokäyttöisenä ja mutkattomana. Tilauksen voi maksaa usealla eri tavalla aina luottokortista osamaksuun. Toimituskulut ovat laskeneet ruotsalaisen omistajan aikana, eli nykyään toimitusmaksu on alkaen 7.95 euroa. Tuotteiden toimitusnopeus on niinikään kehittynyt, nyt tuotteet luvataan toimittaa 3-5 päivässä. Isommat tuotteet vaativat kotiinkuljetuksen, joka maksaa 59 euroa.
  Kodin1 liittyvät uutiset

  Kodin 1 on palannut sisustusmarkkinoille - avasi liikkeen Espooseen
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun