Granit

Granit

152.7
(15)
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, Paypal, Klarna osamaksu ja lasku
 • Toimituskulut 5€
 • Kotiinkuljetus 29,90 - 49,90€
 • 30 päivän palautusoikeus

  Granit sisustuskauppa tarjoaa käytännöllisiä sisustustuotteita ja säilytysratkaisuja

  Granit on Ruotsista lähtöisin oleva sisustusketju, jonka ensimmäinen myymälä avattiin jo vuonna 1997 Tukholmassa. Käytännöllisyys ja erilaiset säilytysratkaisut ovat olleet Granitin ydinaluetta alusta saakka ja tämän lisäksi valikoimiin on lisätty esimerkiksi ulkokalusteita, laukkuja ja mausteita. Granitin tuotteet ovat tyyliltään skandinaavisia ja käytännöllisiä ja ne sopivat hyvin monenlaiseen sisustamiseen. Sisustustuotteita on myös helppo yhdistellä keskenään ja koska sisustustuotteiden tyyli on neutraali, voi niitä yhdistellä hyvin eri väreihin ja materiaaleihin.  

  Granit Care haluaa edistää kestävää sisustamista

  Granit on pyrkinyt viime vuosina edistämään ihmisten ja luonnon hyvinvointia omilla valinnoillaan. Granit Care -tuotteet on merkitty Granitin valikoimassa erikseen ja niissä toteutuu aina vähintään yksi luonnonympäristön tai sosiaalisen ympäristön kategoria. Granit Care kategoriat ovat: kierrätettyä materiaalia, ympäristö- ja eläinystävällinen, terveydelliset ja kemialliset haitat ovat vähäisiä ja sosiaalisesti vastuullinen toimittaja. Granit pyrkii myös siihen, että enenevissä määrin sisustustuotteet valmistettaisiin Ruotsissa tai muualla Euroopassa. 

  Granitista harkittuja yksityiskohtia sisustukseen

  Granitin sisustustuotteiden valikoima on harkittu ja käytännöllinen. Huonekaluja ei ole verkkokaupassa paljon tarjolla, mutta verkkokaupasta löytyy muun muassa valaisimia, koriste-esineitä, tekstiilejä sekä vuodevaatteita. Toimiston tai työhuoneen sisustamiseen on myös tarjolla paljon tyylikkäitä ja käytännöllisiä tuotteita. Säilytyslaatikot, eri materiaaleista valmistetut korit ja metalliset säilytystuotteet ovat niitä sisustustuotteita, jotka pitävät kodin järjestyksessä. Myös säilytyksestä voi tehdä näkyvän osan sisustusta ja Granitin verkkokaupasta löytyy juuri sopivia tuotteita tähän tarkoitukseen.

  Tilaaminen ja tuotteiden palautus Granit verkkokaupassa

  Granitista tilatut tuotteet saapuvat yleensä asiakkaalle 1-4 arkipäivässä. Postimaksu on pienissä paketeissa 5€. Isommissa tilauksissa on aina kotiinkuljetus ja alle 20 kg kotiintoimitus maksaa 29,90 ja yli 20kg toimitus 49,90€. Tuotteilla on aina 30 päivän palautusoikeus ja asiakas vastaa palautuksen postimaksuista. Palautusmaksu on 4,90€ alle 20kg tilauksissa ja sitä painavammissa palautuksissa maksu on 29,90€.  
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun