Finlayson

Finlayson kodintekstiilit

14.0
(1)
 • Ilmaiset toimitukset yli 79€ tilauksiin (norm. 4,90€)
 • Ilmainen kotiinkuljetus yli 119€ tilauksiin (norm. 9,90€)
 • Maksutavat: Yleisimmät verkkopankit, luottokortit, Klarna lasku ja osamaksu

  Finlayson uudistaa suomalaista tekstiili- ja sisustusperinnettä

  Finlayson on vahva toimija tekstiilien parissa, jonka juuret ovat Tampereella Tammerkosken rannalla. Finlaysonin perustajana toimi Skotlantilainen James Finlayson ja ensimmäinen Finlaysonin tehdasmyymälä avattiin vuonna 1923. Samalla paikalla toimii yhä Finlaysonin myymälä, mikä kertoo siitä, että Finlayson on onnistunut uudistumaan ja keräämään asiakaskuntaa jo kohta sadan vuoden ajan. Finlayson on tehnyt suomalaisten koteihin yhden merkittävän ja pysyvän muutoksen tekstiilien käytössä, lanseeraamalla 1960-luvulla markkinoille pussilakanan. Vuodesta 2015 lähtien Finlayson on ottanut vastaan kodin tekstiilejä kierrätys-mielessä ja tänä päivänä yritys panostaa edelleen tuotteidensa laatuun ja kestävyyteen tarjoten tuotteilleen usein 5 vuoden takuun. Takuu koskee pussilakanoita, tyynyliinoja ja froteepyyhkeitä, jotka on ostettu 1.12.2017 jälkeen.

  Finlaysonin lakanat ilahduttavat edelleen

  Finlaysonin lakanat ovat laadultaan korkeaa luokkaa. Jesus-pellavapussilakanoissa on tällä hetkellä jopa 50 vuoden takuu, mikä kertoo, että lakanat on todella tehty kestämään. Uutena sarjana on myynnissä Lino-vuodetekstiilisarja, missä yhdistyy myös miellyttävä pellava kauniisiin yksivärisiin sävyihin. Finlayson tietää myös, että Muumit ovat suomalaisten kestosuosikkeja ja niitä esiintyykin paljon Finlaysonin pussilakanoissa. Finlaysonin lakanat ovat varmasti mieleinen lahja monenikäiselle saajalle. Finlaysonin verkkokaupasta löytyy myös unipusseja, joissa yhdistyy helppous ja käytännöllisyys: Tyyny, lakana ja peitto samassa paketissa heti valmiina kyläreissuille, telttaan tai  vaikka asuntovaunuun.

  Finlaysonin kylpyhuone-tuotteet 

  Perinteisten lakanoiden lisäksi Finlaysonin verkkkokaupassa on panostettu kylpyhuone-tuotteisiin, kuten käsipyyhkeisiin, kylpypyyhkeisiin, kylpytakkeihin ja saunatuotteisiin. Finlaysonin froteet ovat kestäviä käytössä ja värisävyt sopivat hyvin suomalaiseen sisustukseen. 

  Keittiöpyyhkeet, pöytäliinat ja patalaput Finlaysonilta

  Finlaysonin verkkokaupasta löytyy hyvin tekstiilejä kodin jokaiseen huoneeseen. Keittiöpyyhkeet ovat osa sisustusta, kuten myös pöytäliina ja esillä roikkuvat patakintaat ja patalaput. Finlaysonin tuotteet sopivat hyvin monenlaiseen kotiin ja sisustussarjoja on niin perinteisiä, kuin rohkeitakin, kuten esimerkiksi Tom of Finland. Finlaysonin tuotteet sopivat hyvin sekä lapsille, että aikuisille. 

  Finlayson toimittaa tuotteet myös suoraan kotiin 

  Finlaysonin verkkokaupassa on ilmainen kotiinkuljetus yli 119€ tilauksiin, mikä tekee nettiostosten tekemisestä miellyttävää ja vaivatonta. Yleisimmät maksutavat ovat käytössä ja asiakaspalvelu toimii sähköpostitse ma-pe klo 9:00-11:00 ja 12:00-15:00. Finlaysonilla ei ole tällä hetkellä puhelinpalvelua. 


  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun