Nordic Nest

Nordic Nest

133.2
(13)
 • Ilmainen toimitus, kun tilaat vähintään 69€ edestä (norm. 9-39€)
 • Kotiinkuljetus 39€
 • Toimitus 2-7 arkipäivää
 • Maksutavat verkkopankit, luottokortit ja Paypal
 • Suomenkielinen asiakaspalvelu

  Nordic Nest -verkkokauppa on tulvillaan skandinaavisia designtuotteita. Vuonna 2005 perustettu Scandinavian Design Center vaihtoi nimensä 2019 aikana Nordic Nestiksi. Aiemmn tavoin tarkkaan harkittu tuotevalikoima pohjautuu pohjoismaiseen perinteeseen ja identiteettiin. Korkean laadun takaa se, että tuotteet ovat pohjoismaalaisten muotoilijoiden suunnittelemia tai tulevat skandinaavisilta tutuilta tuotemerkeiltä. Kattavassa valikoimassa on huonekaluja, valaisimia, mattoja, tekstiilituotteita sekä lasia, posliinia ja paljon muuta kodintarvikkeita. Osa malleista voi olla tuttuja jo lapsuudenkodista tai jopa mummolasta. Se kertoo suunnittelun ajattomasta laadusta. Toki mallistoissa on myös tuoretta ja raikasta otetta, värien ja kuosien leikkiä ja humoristisia malleja modernin nuorekkaaseen sisustustyyliin. Nämä lystikkäät sisustuselementit sopivat yhteen perinteisempien mallien kanssa, ja juuri tämä harmonisuus tekee Nordic Nest -verkkokaupan sisustustuotteista harvinaisen monikäyttöisiä.

  Liikkeen ideologia on tarjota valikoidusti parasta, tuotteita, joissa on ”se jokin” – ainutlaatuisia tuotteita, joiden avulla kodin sisusuksesta muotoutuu juuri oikeanlainen kokonaisuus tyyliä, rentoutta ja kodikkuutta. Skandinaavinen värimaailma, kuosit ja muodot miellyttävät silmää. Pelkistetty muotokieli on yhdistetty luonnonsävyiseen väripalettiin. Yhdistelmä on varmaa klassikkoainesta. Vaaleita sävyjä piristävät värikylläiset yksityiskohdat, isot väripinnat ja rohkeat kuosit.

  Tuotevalikoimassa on vaihtoehtoja joka kodin tyyliin

  Nordic Nest tuotevalikoiman selaus on helppoa ja houkuttelevaa. Tuotteita voi selata tietyn tuotemerkin tai -ryhmän mukaan. Toinen vaihtoehto on kurkistaa uutuustuotteiden listaan. Verkkokaupan valikoima laajeneekin nopeasti ja jatkuvasti.

  Verkkokaupassa on jatkuvasti käynnissä hintakampanjoita, jolloin tietyt tuotteet ja sarjat ovat vieläkin edullisempia. Outlet-osastolla on vaihtuva valikoima aletuotteita, poistuvia malleja ja viimeisiä kappaleita. Sivustoa seuraamalla pääsee tarttumaan kampanjoihin ja alehintoihin!

  Mikäli oma mielikuvitus ei riitä keksimään lahjaa tai vuodenaikaan sopivaa sisustustuotetta, apuna on Scandinavian Design Center -sisustuskaupan Inspiraatio-osa. Sieltä löytyy sisustusvinkkejä eri teemoihin tai juhlapyhiin, olipa sydäntä lähellä sitten retrodesign tai ekologinen muotoilu.

  Tärkein suositus Nordic Nestissä myytäville tuotteille on se, että valikoimissa olevia huonekaluja tai valaisimia löytyy lähes joka kodista jo vuosikymmenten takaa. Korkealaatuiset tuotteet kestävät käyttöä ja katseita, eikä niiden ajaton tyyli mene koskaan pois muodista. Ennen ostopäätöstä voidaan etsiä muiden tuotteita ostaneiden sisustajien kokemuksia netistä.

  Nordic Nestistä kodin sisustus kerralla kuntoon

  Kodin sisustus on helppoa ja vaivatonta, kun tuotteet voidaan ostaa netistä. Verkko-ostaminen on myös turvallista suojattujen maksusivustojen ansiosta. Koko verkkokaupan valikoima on selattavissa kotisohvalla. Ostoksia voidaan tehdä netistä vuorokauden ympäri ja juuri silloin kun on aikaa. Lisäetuna kannattaa bongata Nordic Nestin omat alennuskampanjat. Lisäksi erilaisilta alennuskoodisivustoilta esim. alennuskoodeja.fi voidaan hakea alennuskoodeja verkkokauppaan.

  Sisustuskaupan suomenkielinen asiakaspalvelu on valmiina vastaamaan kysymyksiin ja antamaan lisätietoja tilauksista, toimituksesta tai mahdollisista palautuksista. Asiakaspalvelun palvelupuhelin on käytössä virka-aikana, lisäksi kysymyksiä tai tarkennuspyyntöjä voi lähettää sähköpostitse.

  Tuotteilla on 14 vuorokauden täysi peruutusoikeus. Uniikkien tilaustuotteiden kohdalla peruutusehdot saattavat olla erilaisia, joten kannattaa ottaa ensin yhteyttä asiakaspalveluun.

  Tilauksen seuranta on helppoa. Nordic Nest lähettää sähköpostitse tilausnumeron, jonka avulla lähetyksen kulkua voi seurata netissä.

   

  Nordic Nest tiivistetysti


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Huonoa palvelua sanoo...1
  Erinäisten syiden takia (mm. postin virheiden) en pystynyt hakemaan tilaamiani laseja ennen kun ne lähtivät takaisin. Firma laskutti minua 20e noutamattomasta paketista. TÖRKEETÄ. En tilaa enää ikinä, eikä kukaan kaverinikaan.
  12.04.2018 12:472018-04-12
  Sivu 1 / 1  (1 kommentti)  RSS   Tämä sivu     RSS   Kaikki sivut

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun