Scandinavian Design Center

Scandinavian Design Center

24.5
(2)
 • Ilmainen toimitus, kun tilaat vähintään 100€ edestä
 • Toimitus 1-3 arkipäivää


  Scandinavian Design Center alennuskoodit

  Jopa 33 % alennus Kosta Bodan Bruk-sarjasta

  Vuonna 2005 perustettu Scandinavian Design Center -verkkokauppa on tulvillaan skandinaavisia designtuotteita. Tarkkaan harkittu tuotevalikoima pohjautuu pohjoismaiseen perinteeseen ja identiteettiin. Korkean laadun takaa se, että tuotteet ovat pohjoismaalaisten muotoilijoiden suunnittelemia tai tulevat skandinaavisilta tutuilta tuotemerkeiltä. Kattavassa valikoimassa on huonekaluja, valaisimia, mattoja, tekstiilituotteita sekä lasia, posliinia ja paljon muuta kodintarvikkeita. Osa malleista voi olla tuttuja jo lapsuudenkodista tai jopa mummolasta. Se kertoo suunnittelun ajattomasta laadusta. Toki mallistoissa on myös tuoretta ja raikasta otetta, värien ja kuosien leikkiä ja humoristisia malleja modernin nuorekkaaseen sisustustyyliin. Nämä lystikkäät sisustuselementit sopivat yhteen perinteisempien mallien kanssa, ja juuri tämä harmonisuus tekee Scandinavian Design Center -verkkokaupan sisustustuotteista harvinaisen monikäyttöisiä.

  Liikkeen ideologia on tarjota valikoidusti parasta, tuotteita, joissa on ”se jokin” – ainutlaatuisia tuotteita, joiden avulla kodin sisusuksesta muotoutuu juuri oikeanlainen kokonaisuus tyyliä, rentoutta ja kodikkuutta. Skandinaavinen värimaailma, kuosit ja muodot miellyttävät silmää. Pelkistetty muotokieli on yhdistetty luonnonsävyiseen väripalettiin. Yhdistelmä on varmaa klassikkoainesta. Vaaleita sävyjä piristävät värikylläiset yksityiskohdat, isot väripinnat ja rohkeat kuosit.

  Tuotevalikoimassa on vaihtoehtoja joka kodin tyyliin

  Scandinavian Design Centerin tuotevalikoiman selaus on helppoa ja houkuttelevaa. Tuotteita voi selata tietyn tuotemerkin tai -ryhmän mukaan. Toinen vaihtoehto on kurkistaa uutuustuotteiden listaan. Verkkokaupan valikoima laajeneekin nopeasti ja jatkuvasti.

  Verkkokaupassa on jatkuvasti käynnissä hintakampanjoita, jolloin tietyt tuotteet ja sarjat ovat vieläkin edullisempia. Outlet-osastolla on vaihtuva valikoima aletuotteita, poistuvia malleja ja viimeisiä kappaleita. Sivustoa seuraamalla pääsee tarttumaan kampanjoihin ja alehintoihin!

  Mikäli oma mielikuvitus ei riitä keksimään lahjaa tai vuodenaikaan sopivaa sisustustuotetta, apuna on Scandinavian Design Center -sisustuskaupan Inspiraatio-osa. Sieltä löytyy sisustusvinkkejä eri teemoihin tai juhlapyhiin, olipa sydäntä lähellä sitten retrodesign tai ekologinen muotoilu.

  Tärkein suositus Scandinavian Design Centerissä myytäville tuotteille on se, että valikoimissa olevia huonekaluja tai valaisimia löytyy lähes joka kodista jo vuosikymmenten takaa. Korkealaatuiset tuotteet kestävät käyttöä ja katseita, eikä niiden ajaton tyyli mene koskaan pois muodista. Ennen ostopäätöstä voidaan etsiä muiden tuotteita ostaneiden sisustajien kokemuksia netistä.

  Scandinavian Design Centeristä kodin sisustus kerralla kuntoon

  Kodin sisustus on helppoa ja vaivatonta, kun tuotteet voidaan ostaa netistä. Verkko-ostaminen on myös turvallista suojattujen maksusivustojen ansiosta. Koko verkkokaupan valikoima on selattavissa kotisohvalla. Ostoksia voidaan tehdä netistä vuorokauden ympäri ja juuri silloin kun on aikaa. Lisäetuna kannattaa bongata Scandinavian Design Centerin omat alennuskampanjat. Lisäksi erilaisilta alennuskoodisivustoilta (esim. alennuskoodeja.fi) voidaan hakea alennuskoodeja verkkokauppaan.

  Sisustuskaupan suomenkielinen asiakaspalvelu on valmiina vastaamaan kysymyksiin ja antamaan lisätietoja tilauksista, toimituksesta tai mahdollisista palautuksista. Asiakaspalvelun palvelupuhelin on käytössä virka-aikana, lisäksi kysymyksiä tai tarkennuspyyntöjä voi lähettää sähköpostitse.

  Tuotteilla on 14 vuorokauden täysi peruutusoikeus. Uniikkien tilaustuotteiden kohdalla peruutusehdot saattavat olla erilaisia, joten kannattaa ottaa ensin yhteyttä asiakaspalveluun.

  Tilauksen seuranta on helppoa. Scandinavian Design Center lähettää sähköpostitse tilausnumeron, jonka avulla lähetyksen kulkua voi seurata netissä.

   

  Scandinavian Design Center tiivistetysti

  • Scandinavian Design Center tarjoaa valtavan valikoiman pohjoismaisia sisustustuotteita kotiin.
  • Verkkokaupan kokoelmista löytää yli 150 tuttua tuotemerkkiä: kotimaisia tuotteita Arabiasta Vallilaan, ruotsalaista lasia tai tanskalaista huonekalumuotoilua.
  • Klassikoista pitävälle, kestävää muotoilua kaipaavalle ja pohjoismaisten mallien ystäville Scandinavian Design Center on aarreaitta.
  • Toimitusaika: 3-6 arkipäivää varastossa oleville tuotteille, tilaustuotteille pidempi.
  • Toimitustapa: MyPack-palvelu valittuun noutopisteeseen: Matkahuollot, Siwat, Valintatalot ja Euromarketit.
  • Maksutavat: Verkkomaksu, yleisimmät luottokortit, PayPal.
  • Toimituskulut: ilmoitetaan ennen maksamista kassalla, ilmaiset toimitukset yli 99 euron tilauksiin.

  Scandinavian Design Center liittyvät uutiset

  Näin saat nopeasti näyttävyyttä sisustukseen
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?