Katso opiskelijan sisustusniksit

Katso opiskelijan sisustusniksit

22.08.2016

Syksyn tullen sisustetaan tuhansia ja taas tuhansia opiskelijakämppiä. Osalla on varaa satsata sisustukseen enemmän kuin toisille, mutta yleinen trendi on, että opiskelijatkin haluavat asua oman näköisessään ja kauniissa asunnossa, jota voivat kutsua kodikseen. Katso kolme vinkkiä opiskelijakämpän sisustukseen sopivan budjetin mukaisesti.

1. Vuokraa valmiiksi kalustettu kämppä.

Kaikkein edullisimmaksi tulee valmiiksi kalustettu asunto, jossa kaikki on valmiina. Kalustetun asunnon saa omantuntoiseksi esimerkiksi muutamalla omalla taululla, julisteella ja verhoilla. Esimerkiksi Helsingissä kaupungin kalustetut vuokra-asunnot on varattu opiskelijoille, mutta toki kalustetun voi saada myös yksityiseltä vuokranantajalta.

2. Osta ja löydä kalusteet käytettynä.

Lähialueen roskalavat netissä ja pihoilla on monelle opiskelijalle todellinen aarreaitta, joista saa kalusteita, joskus todella hyviäkin, täysin ilmaiseksi. Todella edullisia kalustelöytöjä voi tehdä myös kierrätyskeskuksista, kirppareita ja netin ja somen kirpparisivuilta. Ole kuitenkin tarkkana, jos ostat käytettyjä tekstiilejä, sänkyjä tai patjoja.

3. Jos ostat jotain huonekaluja uutena, satsaa laatuun.

Täyspuiset, laadukkaat pöydät, tuolit ja kirjahyllyt ovat varmasti hyviä ja käyttökelpoisia vielä kymmenenkin vuoden kuluttua. Mieti, mikä on itsellesi tärkeää ja panosta siihen. Usein sänky on monelle tärkeä satsaus tulevaisuutta varten.

4. Jos haluat ostaa jotain uutta ja kunnollista ja sinulla on varaa laittaa rahaa, osta joku himoitsemasi designklassikko.

Klassikkohuonekalun hinta voi olla huimaava uutena, mutta se myös säilyttää arvonsa vuosikymmeniä. Voit myöhemmin myydä sen tai pitää itselläsi, eikä näin opiskelija-aikojen satsaus ole mennyt hukkaan.


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun