Mitä sisustustuotteita lahjaksi jouluna?

Mitä sisustustuotteita lahjaksi jouluna?

15.12.2016

Perinteisten joululahjojen antaminen on jäämässä selvästi muodista ystävien keskuudessa: jouluaattona avattavan lahjan sijaan onkin trendikästä viedä jotain pientä ja kivaa menessään jouluvierailulle, joulupuurolle, -kahville tai -glögille. Mutta mitä pientä silloin voisi ystävälle viedä?

 

Erilaiset pienet sisustustuotteet ja -esineet ovat aina kivoja yllätyksiä, melkein kuka tahansa nainen pitää pienistä kauniista esineistä. Eikä näiden esineiden erityisesti tarvitse edes olla lahjan saajan tyylisiä. Joulun aikaan riittää, että nämä esineet ovat jouluisia.

 

Voit siis huoletta unohtaa jouluaatoksi kääräistävät suuret paketit. Sen sijaan vie itsesi lahjaksi ja mene kyläilemään ennen joulua ja mukanasi voit viedä jotain kivaa. Jouluisia herkkuja tai jouluisia sisustustuotteita. Iltalehti soitti sisustusliikkeisiin ja kysyi tämän joulun suosituimpia sisustustuotteita, joita annetaan lahjaksi. Yllättävää kyllä, paljastui, että eniten ostettiin juuri pieniä jouluisia sisustusesineitä ja -tuotteita. Juuri niitä pieniä kivoja lahjoja, joita voi viedä mukanaan kun menee jouluvierailulle.

 

Tässä joulun suosituimmat sisustuslahjat:

1. Lautaset tai alustat kynttilöille

Tänä jouluna erityisesti marmori on muodissa, siksi esimerkiksi sisustusliike Granitissa suosituin lahjapakettiin kääräistävä tuote on marmorinen kynttilälautanen. Jota toki voi käyttää tarjoilussa myöhemmin.

2. Jouluiset tuikku- ja kynttiläkipot

Erityisesti käsintehdyt keraamiikkaesineet ovat nyt suuressa suosiossa. Karkeaa keramiikkaa muistuttava lasi on myös persoonallisen näköistä ja sopii moneen erilaiseen sisustukseen. Näitä tuotteita myydään esimerkiksi Mosa Interiorissa.

3. Lautaset ja kupit jouluisilla teksteillä

Erityisen suosittuja erilaiset kivat tekstit ovat maalaisromanttisessa kantrityylissä. Joulun aikaan on tietysti kiva, että tekstit liittyvät jouluun. Näihin kuppeihin voi sitten sujauttaa tarjolle vaikka pähkinät ja rusinat, piparit ja muut pikku syötävät.

4. Jouluvalot

Jouluvalojen hittituote on jo joitakin vuosia ollut hehkulamppuvalosarja, jota voi helposti käyttää ympäri vuoden niin sisällä kuin ulkona. Tämä on myös aivan ihana lahja, kun menee jouluiselle vierailulle, sillä jokaisesta talosta löytyy paikka tällaiselle valosarjalle.

5. Paperitähdet

Muutama vuosi sitten klassiset paperitähdet nousivat uuteen suosioon, joka ei näytä laantuvan. Paperitähtiä on satoja ja taas satoja erilaisia, ja niistä saa jopa ihanan tähtikollaasin ikkunaan tai seinälle. Paperitähti on todella ihana sisustustuote lahjaksi kenelle tahansa, eikä se ole edes kovin kallis.

 

Mikä on sinun mielestäsi paras sisustukseen liittyvä joululahja?

Kuva: Granit


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun