Suosittu sisustusbrändi Anno pelastettiin

Suosittu sisustusbrändi Anno pelastettiin

06.02.2017

Moni on ehtinyt harmitella Anttilan konkurssin myötä kuolevaa ihanaa kotimaista sisustusmerkki Annoa. Nyt Annolle löytyi kuitenkin pelastaja: merkki ja siinä mukana olevat sisustustuotteet jäävät sellaisinaan olemaan ja niitä kehitetään uuden kotimaisen omistajan huomassa.

 

Kevyt, raikas ja skandinaavinen Anno on ollut kaikkea, mitä suomalaiset sisustajat rakastavat! Siinä on ollut hempeitä sävytä, skandinaavista yksinkertaisuutta, yksinkertaista mutta kodikasta designia ja raikkaita, sesonkien mukaan vaihtuvia uutuuksia. Anno-tuotemerkin alta löytyy kaikkea kodin sisustuksee: pyyhkeitä ja keittiötekstiilejä, lakanoita, astioita, mattoja, kodin pieniä sisustustuotteita... Erityisen tunnettuja ja suosittuja ovat olleet Annon Pandora- ja Jalpaikka -matot.

 

Annon brändin, tuotemerkit, tuotteet sekä tekijänoikeudet osti Anttilan konkurssipesästä vanha suomalainen perheyhtiö SGN Group, joka omistaa nykyään muun muassa Hobby Hallin. On siis oletettavaa, että pian Annon tuotteita tulee myyntiin Hobby Hallin kokoelmiin. Annon uusi mallisto julkaistaa ensi syksynä Habitare-messuilla. Anno tuotemerkin takana jatkavat edelleen sitä jo vuosia kehittäneet pääsuunnittelija Pia Lehtovuori ja kaupallinen johtaja Vivi Berg.

 

Anno sopii paremmin kuin hyvin Hobby Hallin muutenkin monipuoliseen, skandinaaviseen ja raikkaaseen tuotevalikoimaan. Hobby Hallissa myydään muun muassa kodin- ja vapaa-ajan tuotteita, ja sisustustuotteet aina huonekaluja myöten ovat todella merkittävä osa Hobby Hallin toimintaa.

 

Annon tiedotteen mukaan Habitaressa syksyllä esiteltävä mallisto on entistä enemmän sitä, mitä Anno aivan alunperin oli: luonnonläheinen, kodikas, luonnollinen ja yksinkertainen. Anno suosii luonnonmateriaaleja, tuotteita, materiaaleja, joiden kanssa voi kuvitella elävänsä pitkään, vaikka lopun elämää.


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun