Kodin 1 on palannut sisustusmarkkinoille - avasi liikkeen Espooseen

Kodin 1 on palannut sisustusmarkkinoille - avasi liikkeen Espooseen

12.09.2017

Kodin ykkönen on tehnyt paluun Suomen sisustusmarkkinoille, vaikka tosiasiassa se ei ole kunnolla poistunut missään vaiheessa. Viime marraskuussa ruotsalainen sisustusketju osti Kodin1:n liiketoiminnan ja se on toiminut verkkokauppana siitä asti. Mutta nyt Kodin1 nähdään jälleen myös katukuvassa.

 

Kodin ykkösen showroom avattiin Espooseen sen vanhoihin liiketiloihin. Ajatuksena on, että siellä verkkokaupan asiakkaat voivat käydä hypistelemässä tuotteita ja nähdä niitä livenä. Jotkut tuotteet toimitetaan jälkikäteen, mutta toki showroom toimii myös tavallisena sisustusliikkeenä, eli sieltä saa ostaa heti mukaansa ihanimmat uutuudet.

 

Kodin ykkösen osti ruotsalainen sisustusjätti Bygghemma Group, jolla on 400 miljoonan liikevaihto ja 500 työntekijää Pohjoismaissa. Yrityksen tarkoitus on vakauttaa Kodin ykkönen jälleen osaksi sisustuskaanonia Suomessa. Espoon showroom on siis vasta alkua, liikkeitä on tarkoitus avata eri puolilla Suomea. Bygghemman mukaan Kodin ykkösen pysyvyyteen voi nyt luottaa tästä lähtien, se on kuulemma palannut jäädäkseen.

 

Kodin ykkönen ostettiin sellaisenaan, suuri osa suunnittelijoista ja liiketoimintajohtaja pysyivät samoina. Samoin tuotteet ja brändit pysyivät samoina, ainakaan vielä muutoksia ei ole näihin tehty.

 

Kodin ykkösen verkkokaupasta löytyy huonekaluja, sisustustuotteita, kodin tekstiilejä, kodin elektroniikkaa, pieniä sisustustuotteita, remonttitarvikkeita, tuotteita pihaan ja puutarhaan... Valikoima on todella kattava ja laaja.

 

Katso lisää Kodin 1.


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun