Tässä ovat vuoden 2018 kuumimmat sisustustrendit

Tässä ovat vuoden 2018 kuumimmat sisustustrendit

29.11.2017

Värit ovat viimeisten vuosien aikana tulleet rytinällä myös suomalaisiin hillittyihin koteihin. Netti ja erilaiset kuvapalvelut sekä sosiaalinen media levittää erilaiset sisustustrendit nopeasti ympäri maailman sisustuksesta kiinnostuneiden keskuudessa. Nyt sisustusammattilainen Mitchell Parker kuitenkin paljastaa omat ajatuksensa ensi vuoden trendeistä Daily Mailin haastattelussa. Oletko näistä trendeistä samaa mieltä? Onko jokin muu trendi mielestäsi tulossa vielä voimallisemmin? Kommentoi kokemuksesi alle.

 

Parkerin listaamat trendit ovat tosin olleet muodissa jo tänä vuonna, ja useita vuosia, mutta katsotaan, onko listalla mitään uutta.

1. Väriterapiaa keittiössä

Keittiöistä on viime vuosina tehty todella hillittyjä, mutta nyt trendi on Parkerin mukaan karkaamassa lapasesta. Keittiöitä sisustetaan entistä rohkeammin väreillä ja persoonallisella ilmeellä. Kaapin ovia maalataan eri väreillä ja seinille laitetaan kunnon värejä mustan ja valkoisen sijaan. Suomessa varmasti myös luonnonmateriaalien tuominen keittiöön ja hempeät luonnolliset sävyt tulevat näkymään tulevana vuonna.

2. Erikoiset altaat ja lavuaarit

Kylpyhuoneen ja vessan sisustamisesta ollaan aiempaa innostuneempia. Niihin haetaan entistä enemmän glamouria, vaikutteita hotelleista ja luksuskodeista. Siksi esimerkiksi kuparin väriset hanat ovat olleet trendeissä jo pari vuotta. Nyt suosiota ovat nostaneet erilaiset altaat, kuten metalliset, kupariset tai messinkiset, betoniset, posliiniset sekä upeat marokkolaiset värikkäät posliinivadit. Altaalla saakin nopeasti upeaa särmää kylpyhuoneeseen.

3. Lämpimät sävyt

Värimaailma on monipuolistunut myös suomalaisissa kodeissa, sillä yhä useammin seiniä uskalletaan maalata kokonaan jollain muullakin kuin valkoisella, harmaalla tai beigellä. Ehdottomasti trendikkäintä on käyttää lämpimiä luonnollisia sävyjä eri väreistä, esimerkiksi vihreä ja savunsininen ovat olleet muodissa jo pari vuotta. Nyt ovat nousseet muun muassa myös terrakotta, tiili ja roosa.

4. Kukkatapetit

Kukalliset tapetit, näyttävät, vahvat, suuret kukkakuviot ja värit seinällä, ovat olleet tulossa jo pari vuotta ja ensi vuonna trendi saavuttaa varmasti laajan yleisön. Kukkatapetit ovat ihan uutta, sillä vuosikymmeniin kukkakuosit eivät ole olleet vastaavassa nosteessa.

5. Betoni

Parkerin mukaan betoni on edelleen trendien huipulla, nyt sitä halutaan yhä useampaan paikkaan, kuten pöytätasoiksi, astioihin, koriste-esineisiin... Betoni on ollut erittäin trendikästä jo vuosia, joten ihme jos sen nousukiito vielä jatkuu.


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun