Tässä ovat vuoden 2018 kuumimmat sisustustrendit, osa 2

Tässä ovat vuoden 2018 kuumimmat sisustustrendit, osa 2

14.12.2017

Ensi vuonna sisustuksessa tullaan näkemään entistä enemmän eri värejä ja persoonallisia ratkaisuja. Samettiset huonekalut sekä pehmeät ja kovat luonnonmateriaalit tulevat ottamaan vielä aiempaa enemmän tilaa. Jatkamme vielä listaa vuoden 2018 suosituimmista sisustustrendeistä! Tällä kertaa ideat ovat House Beautiful -sivuston sisustusalan ammattilaisilta kysymiä ideoita.

1. Laventeli on uusi vaaleanpunainen!

Viime vuosina roosa ja vaaleanpunainen ovat hullaannuttaneet suuren yleisön, mutta ensi vuonna se tulee saamaan pahan haastajan: laventelin. Laventeli vaaleana tai tummempana tulee olemaan pastellien ykkönen ensi vuonna.

2. Ympyrä on uusi kolmio

Geometriset kuviot saapuvat sisustukseen, ennen kaikkea ympyräkuvio. Sisustusalan ammattilaisten ideioissa ympyrää voi tuoda huoneeseen esimerksiksi maalaamalla seinään tai tapetoimalla ympyrän mallinen kuvio.

3. Sävy sävyyn kalusteet

Sävy sävyyn sisustetut huoneet tulevat, eikä siis takavuosien tapaan pelkällä valkoisella, vaan värisävyillä sisustettuna. Esimerkiksi makuuhuoneen voi sisustaa kokonaan laventelilla, sinisellä tai vaaleanpunaisella. Tätä voi kokeilla ensin pienemmässä mittakaavassa esimerkiksi maalaamalla huonekalu seinän sävyllä ja sijoittamalla se seinää vasten. Jos lopputulos miellyttää silmää, voi alkaa etsiä sävyyn sopivia tekstiilejä huoneeseen.

4. Vihreä tulee takaisin!

Vihreän eri sävyt ovat olleet jo vuosia in, tosin ihan viime vuoden aikana sininen on vallannut tilaa vihreältä. Nyt vihreä tulee taas uudestaa, tällä kertaa oliivin ja keltavihreän raikkaassa asussa. Tätä sävyä voi yhdistää myös toiseen trendiväriin laventeliin.

5. Samettihuonekalut

Samettisohvat ovat hurmanneet tänä vuonna! Ihanan pehmeä materiaali vetoaa tulevana vuonna myös muissa huonekaluissa, kuten pikkutuolien istuinosissa ja verhoissa.

6. Käsintehdyt esineet ja koristeet

Punonta, punotut korit ja muut käsityöt eri luonnonmateriaaleista tulee ensi vuonna olemaan aiempaa laajempi trendi. Isoäidin vanhat lankakorit voi siis taas kaivaa esille ja ottaa käyttöön vaikka lehtikorina.

7. Lämpimät värit

Kaikki värit ovat taas muodissa, mutta ennen kaikkea lämpimät sävyt ja lämpimät värit. Punainen tulee nyt uudestaan, pehmeinä ja murretuina sävyinä, kuten korallina.

8. Kuparihanat

Edellisellä trendilistalla oli jo erikoiset altaat kylpyhuoneissa, nyt niiden kaveriksi povataan upeita kuparisia hanoja. Kuparihana ja marmoriallas tuovat kotiin väistämättä luksusta.


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun