Ihanat tunnelmanluojat, sisusta edullisesti syksyyn

Ihanat tunnelmanluojat, sisusta edullisesti syksyyn

21.08.2018

Syksyn pimeys ei tarvitse olla masentava ajatus, vaikka aurinkoisen kesän jälkeen aiheuttaa tiettyä haikeutta. Syksyn hämäryys on kuitenkin ihana tilaisuus vetäytyä nauttimaan hyvästä seurasta kivoihin sisätiloihin. Nyt onkin aika sisustaa koti syksyyn! Lue helpot ja edulliset vinkit upeaan syyssisustukseen!

 

Syksyn tullen moni siirtyy ihan luontaisesti tummempiin värisävyihin niin sisustuksessa kuin pukeutumisessaankin. On aika antaa tilaa levolle ja elämän tummemmille puolille kesän räikeän aktiivisen kirkkauden jälkeen. Syksyn trendejä ovat ehdottomasti pehmeä sametti tummissa taitetuissa sävyissä, tummansininen, suorastaan yönsininen väri sisustuksessa, suuret kukkakuosit sekä kullan kimallus.

 

Listasimme edulliset tavat päivittää kodin sisustus helposti syksyyn.

1. Tummansininen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tyylikäs ja ajaton tummansininen sävy kulkeutuu helposti ja nopeasti kotiin esimerkiksi H&M:n koristetyynyjen tai Jotexin upeastakin upeampien samettiverhojen muodossa! Tummaa sinistä voi huoletta tuoda kotiin myös suuren trendikkään kukkakuosin taustavärinä tai miksei vaikka maalaamalla rohkeasti olohuoneen seinä! Upeita samettikalusteita löytyy Ellokselta monissa eri väreissä.

2. Sametti

Sametti on syksyn materiaaleista ehdottomasti trendikkäin! Sitä voi tuoda kotiin niin verhoina, tyynynpäällisinä, huonekaluissa, raheina, tuolinpäällisissä, sängynpäätyyn, päiväpeittoon.... Sametti tuo kaivattua pehmeyttä syksyn kylmiin päiviin, sen pehmeys hivelee niin silmää kuin ihoakin.

3. Isot kukkakuosit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suuria runsaita kukkakuosia tullaan tulevana syksynä näkemään paljon! Tapeteissa, villamatoissa, verhoissa, pyyhkeissä ja muissa tekstiileissä. Esimerkiksi Hemtexillä on ihania kodin pyyhkeitä supertrendikkäissä kukkakuoseissa.

4. Kultaa ja kimallusta

Kulta ja muut metallit ovat olleet jo vuosia trendien aallonharjalla, mutta tänä syksynä kulta kumoaa tosissaan kuparin metallien ylläspallilta. Kulta on pehmeä ja sopii varmasti kaikkien värien ja sävyjen kanssa, mutta antaa erityisen hehkeää glamouria syksyn tummille trendisävyille kuten tummansiniselle.

5. Luonnonmateriaalit

Luonnollisuus on edelleen trendeistä yksi ykkönen. Kotiin tuodaan aitoa puuta, bambua, ruokoa, rottinkia, villaa, puuvillaa ja kaikkea muuta mahdollista aitoa ja alkuperäistä. Alkuperäisiä materiaaleja ei kannata missään tapauksessa peittää maalilla tai millään värillä, vaan antaa sen loistaa omalla luonnollisuudellaan.

 

Inspiroidu Elloksen sameteista:

 


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun